Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Ranch

La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.7 10 470 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Ranch

Als u, voor uw volgende familievakantie, verlangt naar de rust, de authenticiteit en de ongerepte schoonheid van de kust van de Loire-Atlantique … Als u droomt van een familiecamping die erin slaagt om het iedereen naar de zin te maken … Als u een omgeving zoekt met veel groen, zo dicht mogelijk bij de natuur … Welke plek is dan beter geschikt dan het Yelloh! Village Le Ranch?

 

Deze camping in de Loire-Atlantique heeft veel in huis om u te verleiden: bereidt u zich maar voor! Ouders en kinderen beleven de tijd van hun leven in het verwarmde aquapark. Zowel binnen als buiten is van alles te doen: baantjes trekken in het zwembad, eerste stapjes zetten in een van de peuterbadjes, ontspannen op de bubbelbanken, van de waterglijbanen roetsjen …

 

En dat is niet alles! Clubs voor al uw kinderen, activiteiten voor de hele familie, landschappelijke kampeerplaatsen, op-en-top comfortabele accommodaties, een beschikbaar en reactief receptieteam … Aan alles is gedacht! Zelfs zijn ligging is perfect: op 800 meter van het strand van Le Cormier en op korte afstand van de mooiste badplaatsen van de regio waaronder Pornic en Saint-Brévin-l’Océan! Er geen twijfel meer mogelijk: op camping Le Ranch, midden in het Pays de Retz, gaat u uw mooiste vakantie beleven!

Daar word je blij van

 • Aan de Atlantische kust, op maar 800 meter van het fijnzandstrand van Le Cormier, 10 km van Pornic
 • Een kleinschalige familiecamping, waar het welbevinden van de campinggasten prioriteit nr. 1 is 
 • Een aquapark voor de hele familie met verwarmde binnen- en buitenbaden, peuterbadjes, glijbanen, waterspeeltuigen …
 • Zeer comfortabele accommodaties en kampeerplaatsen in de zon en in de schaduw
 • In de buurt van vele gerenommeerde badplaatsen als Pornic, Saint-Brévin, Préfailles en Saint-Michel-Chef-Chef 
Open van 07/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 40 21 52 62

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe kampeerplaatsen
 • Plaatsing van een laadpaal voor elektrische voertuigen

 

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Is vakantie voor u synoniem met zwemmen, poedelen en zonnebaden? Dan bent u op camping Le Ranch aan het goede adres! Met zijn schitterende aquapark met verwarmde zwembaden en de vele stranden in de naaste omgeving, hebt u keus genoeg! Dat wordt voluit genieten van waterpret aan de kust van de Loire-Atlantique.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Onze prioriteit in het Yelloh! Village Le Ranch? Ervoor zorgen dat de hele familie er een onvergetelijke vakantie beleeft. Daarvoor heeft deze camping inderdaad aan de hele familie, dus ook aan de kinderen gedacht: met een Babies Club voor 0- tot 4-jarigen en kinderclubs voor 5- tot 17-jarigen heeft niemand tijd om zich te vervelen!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Hoe hebt u uw campingvakantie het liefst? Sportief? Vermakelijk? Leuk? Wat uw antwoord ook is, uw vakantie in het Yelloh! Village Le Ranch wordt hoe dan ook onvergetelijk! Nu eens een beetje animatie ter plekke, dan weer wat sportieve activiteiten buiten de camping … et voilà, dat is goed geregeld!

Diensten

Meer weten?

Hebt u een vraag? Wilt u inlichtingen? Hebt u zin om uzelf op iets lekkers te trakteren zonder dat u daarvoor de camping af hoeft? Het Yelloh! Village Le Ranch voorziet in al uw behoeften … En zelfs meer dan dat: infrastructuur, voorzieningen, personeel dat voor u klaarstaat … U zult versteld staan van alle diensten die hier aangeboden worden!

In de omgeving

Meer weten?

Kiezen voor een vakantie in de Loire-Atlantique is op ontdekkingstocht gaan in een gebied met duizend-en-een schatten. De kuststad Pornic en zijn middeleeuwse kasteel, Nantes en zijn bruisende culturele leven, de badplaatsen Saint-Michel-Chef-Chef en Tharon-Plage, de schitterende Côte de Jade … Allemaal plekken die erom vragen door u te worden ontdekt!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×