•  
  •  
Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand

8.6 10 580 scores Recensies
Boek uw verblijf

In de buurt van camping Le Ranch

_

Kiezen voor een vakantie in de Loire-Atlantique is op ontdekkingstocht gaan in een gebied met duizend-en-een schatten. De kuststad Pornic en zijn middeleeuwse kasteel, Nantes en zijn bruisende culturele leven, de badplaatsen Saint-Michel-Chef-Chef en Tharon-Plage, de schitterende Côte de Jade … Allemaal plekken die erom vragen door u te worden ontdekt!

Camping Le Ranch
Chemin des Hautes Raillères
44770 La Plaine sur Mer
FRANKRIJK
+33 (0)2 40 21 52 62

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 47° 9' 17''
Lengtegraad: W 2° 9' 54''
Bereken uw route


Ligging
La Plaine-sur-Mer, 3 km
Luchthaven van Nantes, 53 km
Station van Pornic, 9 km
Een waar paradijs voor alle natuurliefhebbers: daar komt u deze zomer tijdens uw bezoek aan het Île de Noirmoutier snel achter!
Legendia Parc is zowel voor kleine als grote kinderen een soort paradijs: ontdek er prachtige dieren die worden getoond in de context van voorouderlijke legendes …
Magie, fantasie, verbeelding … Dat is wat u allemaal verwachten kunt in Nantes, in de formidabele wereld van Les Machines de l’île!
Geniet op de Pointe Saint-Gildas, in het hart van het Pays de Retz, van de frisse buitenlucht te midden van schitterende natuur!
Bezoek tijdens uw campingvakantie La Plaine-sur-Mer, aan de punt van een beeldschoon schiereiland aan de kust van de Loire-Atlantique. Eén waarschuwing vooraf: u raakt gegarandeerd betoverd!
Guérande, een charmante en verrassende middeleeuwse stad
Ontdek deze parel aan de Atlantische kust tijdens uw verblijf op een camping in La Baule
Laat u tijdens een verblijf op een van onze Yelloh! Village campings betoveren door de charme van Le Croisic, dat dankzij haar gastvrijheid en fraaie architectuur het Franse label “petite cité de caractère” (karaktervol stadje) draagt.
Nantes is de meest continentale van de kuststeden (op 50 km van de zee) en ligt in het zuiden van het Armoricaanse Massief. Nantes, ook de ‘stad van de hertogen’ genoemd, geniet van een gematigd oceaanklimaat. Kom uw volgende vakantie doorbrengen op de Yelloh! Village camping in Nantes.
Pornic is een kleine stad in het Pays de Loire, aan de Atlantische kust van Frankrijk. Het is een ideale bestemming om uw volgende vakantie door te brengen!
Saint-Brevin-les-Pins, ideaal gelegen tussen de Loire en de Atlantische Oceaan, is de familiebadplaats bij uitstek. Ontdek snel wat u er kunt verwachten!
Breng tijdens uw campingvakantie met Yelloh! Village een bezoek aan Saint-Michel-Chef-Chef: met strand- en zeepret aan de Atlantische Oceaan, verrassende culinaire specialiteiten en heel veel familie-activiteiten kan deze reis u onmogelijk teleurstellen!
Saint-Nazaire is in de eerste plaats een haven, die bepalend is voor de stad. Maar het is niet alleen een tussen de Loiremonding en de Atlantische Oceaan gelegen bijzondere en verrassende stad, ook het kustgebied is er prachtig.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Laatst bezochte campings
×