Camping Saint-Brevin-les-Pins

Saint-Brevin-les-Pins, ideaal gelegen tussen de Loire en de Atlantische Oceaan, is de familiebadplaats bij uitstek. Ontdek snel wat u er kunt verwachten!
De Atlantische Oceaan, beboste zandduinen, bossen langs de kusten, de monding van de Loire, leuke activiteiten en 100% natuur voor de hele familie … Lijkt u dat wat? Als u, net als wij, daar allemaal van droomt voor uw volgende campingvakantie, zet dan koers naar Saint-Brevin-les-Pins!

Campingvakantie Saint-Brevin-les-Pins

Tussen land en zee, tussen Loire en Atlantische Oceaan, kunt u uw hele vakantie lang genieten van schitterende emblematische uitzichten op de Atlantische kust … En inderdaad, de gemeente die vroeger ‘Saint-Brevin’ werd genoemd, is in de loop van de tijd ‘Saint-Brevin-les-Pins’ gaan heten, en terecht! De goudgele zandstranden van deze badplaats zijn geleidelijk aan begroeid met weelderige zeedennen en statige steeneiken... en een weergaloos mooie ongerepte plek geworden! En nog steeds moedigt de stad de aanplant van nieuwe bomen aan: dé manier om de natuurlijke charme van deze plaats in stand te houden!

 

Camping Saint-Brevin-les-Pins

In Saint-Brevin-les-Pins is de vakantie een intense ervaring! Hebt u zin in een ontspannende, rustige vakantie … Of houdt u meer van sportief en geanimeerd? Zowel klein als groot, zowel ouders als kinderen, iedereen heeft het hier naar zijn zin! Ontdek of herontdek in dit walhalla voor zeilers en liefhebbers van boardsporten uw favoriete watersportactiviteiten aan zijn 8 kilometer lange kust! Neem voor de afwisseling een duik in zee en geniet af en toe van een 100% relaxmoment op een van de vele stranden: het Plage des Pins, het Plage de l’Ermitage, en het Plage des Rochelets ... Maar dit zijn niet de enige troeven die het mooie Saint-Brevin-les-Pins tot zo’n leuke bestemming maken: zijn kilometers lange wandelpaden dwars door de natuur, zijn vele fietspaden en de onvermijdelijke Vélodyssée-fietsroute, zijn levendige stadscentrum en zijn markten, concerten en exposities ... Geen twijfel mogelijk: uw vakantie in Saint-Brevin-les-Pins belooft onvergetelijk te worden!

×