Camping Saint-Michel-Chef-Chef

Criteria wissen
Breng tijdens uw campingvakantie met Yelloh! Village een bezoek aan Saint-Michel-Chef-Chef: met strand- en zeepret aan de Atlantische Oceaan, verrassende culinaire specialiteiten en heel veel familie-activiteiten kan deze reis u onmogelijk teleurstellen!
Kent u Saint-Michel-Chef-Chef? Met zijn vele aantrekkelijke kanten steelt deze familiebadplaats van het traditionele Pays de Retz gegarandeerd de harten van al uw familieleden! Vanwege de ideale ligging aan de Côte de Jade bent u er verzekerd van uw mooiste campingvakantie met Yelloh! Village.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Loire Atlantique

Campingvakantie in Saint-Michel-Chef-Chef

En dat we daarvan zo zeker zijn, komt omdat ook wij in de ban zijn geraakt van de charme van dit plaatsje in de Loire-Atlantique … U vindt er alles: schitterende natuurlijke landschappen, grote stranden aan de Atlantische Oceaan, activiteiten in de openlucht en een geanimeerd stadscentrum. Er is echt van alles te doen! En zoekt u een verklaring voor de merkwaardige naam van deze kleine stad? Die is zo eenvoudig als het maar zijn kan: wat oorspronkelijk ‘Saint-Michel de Chevecier’ heette, is in de loop van de tijd via allerlei andere namen en bizarre transcripties van schriftgeleerden ‘Saint-Michel-Chef-Chef’ geworden. Verrassend!

 

Camping Saint-Michel-Chef-Chef

Wist u dat … de beroemde Saint-Michel zandkoekjes of galettes helemaal niet uit Bretagne komen, maar uit Saint-Michel-Chef-Chef! Dus dat wordt smullen tijdens de vakantie … En heerlijk genieten van de omgeving! Laat u verrassen door de 4,5 kilometer lange kustlijn met afwisselend uitgestrekte fijnzandstranden en schitterende rotskusten … U zult versteld staan door de diversiteit! Profiteer ervan en neem de hele familie mee naar het grootste strand van Saint-Michel-Chef-Chef: Tharon-Plage, de ideale plek voor uw favoriete activiteiten. U kunt er zwemmen bij hoogwater, watersporten, strandvissen, trektochten maken tussen land en zee … Er is voor elk wat wils! En neem als grote finale een kijkje in de oorspronkelijke kern van de stad met zijn lokale markten, winkeltjes, architectonische gebouwen … Wat uw programma ook is, één ding is zeker: uw vakantie met Yelloh! Village wordt hier hoe dan ook onvergetelijk!

×