Camping Maine Et Loire

De Anjou, gelegen tussen Parijs en de Oceaan, stelt u elegante kastelen voor, heuvels rijk aan wijngaarden, ongewone rotswoningen ...

Vakantie op een camping Maine-et-Loire

De Loirestreek, door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed, staat voor weelderige en kleurrijke landschappen. Proef van het zoete leven in de Anjou tijdens uw verblijf op een camping in Maine-et-Loire.

1.200: dat is het aantal kastelen en landhuizen dat Maine-et-Loire telt. Slottorens, kantelen, torentjes: dompel u onder in het hart van de Franse geschiedenis tussen deze prestigieuze kastelen, herenhuizen en landhuizen. Om het kasteelleven tot leven te brengen, organiseert het kasteel van Plessis-Macé het festival van Anjou, het op een na grootste openlucht theaterfestival van Frankrijk. Bepaalde kastelen stellen ook hun prachtige architectuur en tuinen ter beschikking voor het draaien van films, zoals 'Fanfan la Tulipe', 'Le Bossu' of, meer recent, 'La Dame de Montsoreau'.

Laat u tijdens uw verblijf in Maine-et-Loire in verleiding brengen door de mooiste steden van het departement. Angers, met zijn levendige pleinen en tuinen, is de hoofdstad van de Anjou. Deze milieubewuste stad herbergt een groot aantal toeristische schatten. Cholet, de modestad, of Saumur met het Cadre Noir van Saumur, de grote ruiterschool met wereldreputatie: niet te missen bestemmingen! De Anjou is ook de streek van de ondergrondse wereld van de troglodyten. Bewonder deze andere wereld tijdens uw verblijf op een camping in Maine-et-Loire.

Camping Maine-et-Loire

De Anjou, streek van tradities, geschiedenis, cultuur en ontdekkingen, wacht op u!

1 camping gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Vendée

campings Loire Atlantique

Om te ontdekken
×