Camping Les Rosiers-sur-Loire

Criteria wissen
Ga kamperen in Les Rosiers-sur-Loire dat ideaal gelegen is voor een kennismaking met de beroemde Loirevallei en haar kastelen. Kom tussen Angers en Saumur, aan de oever van de Loire, uw vakantie doorbrengen in het ideaal midden in de Anjou gelegen plaatsje Les Rosiers-sur-Loire, en ontdek de Loirevallei, de beroemde streek die de loop van de Loire volgt en die ruim 1200 kastelen herbergt.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Maine-et-Loire

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Angers

Campingvakantie Les Rosiers-sur-Loire

Laat u tijdens een tocht door de Loirevallei met haar beroemde kastelen terugvoeren naar het hart van de Franse geschiedenis. Saumur, Brézé, Angers, Brissac, Montreuil-Bellay en Le Plessis-Bourré zijn slechts een paar van de prestigieuze en indrukwekkende kastelen die u tijdens uw verblijf kunt bewonderen.

Profiteer ook van uw verblijf op de camping in Les Rosiers-sur-Loire om andere bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het troglodietendorp Rochemenier, waar u een fascinerende ondergrondse wereld zult ontdekken die u een inkijkje geeft in het dagelijkse boerenleven in vroegere tijden.

Neem tijdens uw vakantie ook zeker de tijd om het op slechts 16 km van Les Rosiers-sur-Loire gelegen prachtige Saumur te bezoeken, een stad waar de ruiterkunst al sinds het einde van de 16e eeuw een traditie is. Met de nationale paardrijschool en de beroemde “Cadre Noir de Saumur” krijgt u alle gelegenheid de behendigheid van de ruiters en de elegantie van de paarden te bewonderen tijdens de bijzondere demonstraties, de gala’s van het Cadre Noir en de talrijke paardenevenementen die gedurende het jaar in Saumur plaatsvinden.

Camping Les Rosiers-sur-Loire

En voor diegenen die de Loirevallei op een andere manier willen ontdekken is het goed om te weten dat de streek bij uitstek geschikt is voor het maken van fietstochten. U kunt zelfs enige landschappen en rijkdommen van de Loirevallei ontdekken enkel en alleen per fiets via de voor Frankrijk unieke fietsroute “La Loire à Vélo”.

×