Camping Angers

Criteria wissen
Uw vakantie doorbrengen op de camping in Angers, dat is het risico nemen verrast te worden, omvergeblazen en verleid … Om uiteindelijk volledig overdonderd te zijn!

Angers is een stad aan de rand van de Loirevallei, gekneed door de Geschiedenis, waar patrimonium, gastronomie en art de vivre zich met elkaar vermengen. Geniet van uw campingverblijf in Angers en het fameuze zachte klimaat om door de historische wijken te flaneren, boordevol prachtige renaissancegebouwen en typische huizen met houten zijkanten. U kan zelfs het kasteel van Angers, dat opgetrokken werd in de XIIIde eeuw een bezoekje brengen. Deze gigantische middeleeuwse burcht is een van de best bewaarde van Frankrijk en herbergt het grootste middeleeuwse wandtapijt ter wereld.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Maine-et-Loire

Vakantie op een camping Angers 

Angers is ook een groene stad, doordrongen van de tuinbouwtraditie van Anjou. Waar u ook bent, de prachtige groene ruimtes zijn nooit ver weg: het recreatiepark van het meer van Maine, in hartje stad, of het eiland Saint Aubin op 15 minuten van het stadscentrum zijn ware stukjes paradijs tijdens uw campingvakantie ... Een heerlijke stopplaats voor een picknick na een idyllische wandeling op de oevers van de Loire!

Uw campingvakantie in Angers is ook dé gelegenheid om de keuken en de wijnkaart van de streek te ontdekken. Dankzij de heerlijke streekproducten en een echte traditie van de kunst van het tafelen, zal uw verblijf in het hart van de derde wijnstreek van Frankrijk zich ontpoppen tot een weldaad voor uw smaakpapillen! Afspraak aan een rijkelijk gevulde tafel bij een filet van snoekbaars met witte botersaus overgoten met een delicate Savennières...

×