Camping Loire-Atlantique

Criteria wissen
Waar de Loire in de oceaan stroomt, of waar de aarde de zee ontmoet: de Loire Atlantique, een land van wilde moerassen, beschermde natuurgebieden, een indrukwekkende kust en karaktervolle steden, heet u welkom voor een vakantie op een camping in Loire Atlantique.

Vakantie op een camping Loire Atlantique

Stap op de fiets in de Vendée voor een ritje langs de kust. Bij wijze van pauze kunt u zich verfrissen in de oceaan of een glaasje drinken op een terras in het kleine vissersdorpje La Turballe. Ontdek de vele badsteden langs de kust. Pornic en La Baule-Escoublac zullen uw vakantie levendige nachten bezorgen. Krijg de smaak te pakken van het nachtleven in de Loire Atlantique.

Het achterland beschikt ook over heel wat troeven. De middeleeuwse stad Guérande, of het kasteel van Bretesche in Missillac maken integraal deel uit van een sterk historisch erfgoed. De natuur van de kaap, de kwelders, de bossen van Gâvre en het moeras van Brière zijn maar enkele van de talrijke sites waaraan de streek rijk is. Breng een bezoek aan de indrukwekkende basis voor onderzeeërs en het ecologisch museum van de stad Saint-Nazaire of verblijf voor een dag in Nantes, de zevende Franse toeristische stad.

Camping Loire Atlantique

Deze momenten van ontspanning, ontdekking en plezier kunt u delen met het gezin of onder vrienden, met de fiets, te paard, met de auto of te voet. De Loire Atlantique beschikt over alle mogelijke formules om aan uw wensen te voldoen. Een verblijf op een camping in Loire Atlantique bezorgt u onvergetelijke herinneringen.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Om te ontdekken
×