Camping La Baule

Ontdek deze parel aan de Atlantische kust tijdens uw verblijf op een camping in La Baule. Reeds decennialang trekt La Baule vakantiegangers aan uit heel Europa: de gerenommeerde wellnesscentra, de uitgestrekte stranden en de charmante villa's garanderen u een heerlijke vakantie aan de Atlantische kust, aan een prachtige baai in het hartje van de Côte d'Amour.

Vakantie op een camping La Baule

De duinen, een geurend dennenbos en een 8 kilometer lang strand dat door velen wordt beschouwd als één van de mooiste van Europa: de natuur vervult er uw behoefte aan uitgestrektheid en ontpopt zich als het kader van uw meest gekoesterde avonturen! Tochten met de fiets en de zeilboot, watersport, wandelingen, golfen of relaxen op het strand: tijdens uw vakantie op een camping in La Baule kunt u gebruik maken van de talrijke recreatiemogelijkheden die deze stad te bieden heeft.

La Baule beschikt over meer dan 120 kilometer fietspaden langs de oceaan. Dat maakt het de favoriete bestemming voor wie tijdens zijn campingvakantie met de fiets de kust wil verkennen. De zeewind in het haar, het schuim dat opstuift uit de oceaan en het geluid van de brekende golven op het strand: al deze indrukken vergezellen u tijdens een vakantie op een camping in La Baule. Uw wandelingen kunt u afsluiten met een duik in de oceaan aan het lange, fijne zandstrand, tussen de villa's en de luxehotels...

Camping La Baule

La Baule is een gerenommeerde badplaats en was lange tijd het favoriete vakantieoord van toeristen met standing, die werden aangetrokken door de centra voor thalassotherapie en het zeebaden. Een wandeling in het centrum van La Baule, tussen de charmante villa's, casino's en prestigieuze gebouwen, brengt het roemrijke verleden van het kuuroordtoerisme naar boven. U keert in een schitterende stemming terug van uw vakantie op een camping in La Baule.

×