Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Ranch

Genieten is de boodschap op camping Le Ranch! U hebt er de tijd van uw leven tijdens de sport- en andere activiteiten met uw familie. Op het programma van onze kinderclubs voor 0- tot 12-jarigen: creatieve workshops, behendigheidsspelletjes en bezoekjes aan de dieren op de boerderij. Zo krijgt ook uw kroost een schitterende vakantie!

  Onze kinderclubs

  Onze prioriteit in het Yelloh! Village Le Ranch? Ervoor zorgen dat de hele familie er een onvergetelijke vakantie beleeft. Daarvoor heeft deze camping inderdaad aan de hele familie, dus ook aan de kinderen gedacht: met een Babies Club voor 0- tot 4-jarigen en kinderclubs voor 5- tot 17-jarigen heeft niemand tijd om zich te vervelen!

  • Special Babies:
   0-4 jaar
   Het hele seizoen

   Ontdek de speelhoek die speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar is bedacht. Onder toezicht van hun ouders kunnen ze hier veilig spelen en de wereld ontdekken:

   •  Speelzaal
   • Cocooning-hoek met boeken en kleurplaten
  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Onder leiding van een team professionele animatoren kunnen uw kinderen van 5-7 jaar hier hun hart ophalen aan de activiteiten van de Kids Club:

   • Creatieve workshops
   • Sportspellen
   • Zoekspellen
   • Petanque
   • Schilderen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Vrienden maken, nieuwe activiteiten ontdekken, lol maken met andere kinderen … Dit is wat uw kinderen tijdens hun vakantie in de Juniors Club gaan doen:

   • Uitstapje naar het strand
   • Behendigheidsspelletjes
   • Grote springkastelen
   • Videogames

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen open in het hoogseizoen.

  • Kids Club: van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u
  • Juniors Club: van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u en van 15u tot 17u

  Unsere Aktivitäten

  Hoe hebt u uw campingvakantie het liefst? Sportief? Vermakelijk? Leuk? Wat uw antwoord ook is, uw vakantie in het Yelloh! Village Le Ranch wordt hoe dan ook onvergetelijk! Nu eens een beetje animatie ter plekke, dan weer wat sportieve activiteiten buiten de camping … et voilà, dat is goed geregeld!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Speelzaal
  Ruitercentrum
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Casino 10km
  Zeilwagen rijden 3km
  Kitesurflessen 1km
  Windsurflessen 3km
  Stand up paddle-lessen 1km
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 20km
  Watersportclub 1km
  Golf 8km
  Minigolf 3km

  Animaties voor de hele familie

  Tijdens de hele duur van uw verblijf kunt u het volste vertrouwen hebben in het animatieteam van de camping: onze animatoren weten precies wat ze moeten doen om u te vermaken! Aquagym, ochtendgymnastiek en sporttoernooien (petanque, pingpong, badminton, basketbal, voetbal …): in het hoogseizoen bruist het van de sportieve activiteiten! Ouders, kinderen, opa’s en oma’s … kom allemaal en speel mee! Kortom, laat u gaan en … geniet er voluit van!

  Geniet van de vele watersportactiviteiten in de buurt

  De stranden aan de Atlantische Oceaan hebben heel wat verrassingen voor u in petto tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Ranch! Kom samen met familie of vrienden alle watersportactiviteiten ontdekken die hier mogelijk zijn. Ga surfen, kitesurfen, windsurfen, suppen, funtuben … Of u nu een amateur of een ervaren sporter bent, iedereen komt hier aan zijn trekken! En daarvoor hoeft u niet ver te gaan: het strand van Le Cormier, op maar 800 meter van de camping, weet precies hoe het uw honger naar zeeavonturen kan stillen!

  Natuur die ontdekt wil worden

  De Loire-Atlantique, zijn prachtige kust en zijn adembenemende natuur … Dit departement wacht erop door u ontdekt en bewonderd te worden! Of u nu voor idyllische ommetjes of voor langeafstandswandelingen kiest, u zult hoe dan versteld staan! Kies zelf de manier waarop u deze prachtige hoek van de Loirestreek wilt verkennen: lopend of fietsend, het kan allebei. Paardenliefhebbers kunnen op de paardenboerderij naast de camping terecht: daar staan paarden en pony’s klaar om onvergetelijke tochten te maken!

  Avonden die bruisen van de activiteit

  Uw avonden op camping Le Ranch zullen u altijd bijblijven! In het hoogseizoen kunt u minstens 5 animatieavonden per week verwachten: bingo, klaverjassen, spelletjes, shows, concerten, karaoke … Samen met vrienden of omringd door uw hele familie wordt dat dus supergezellig! En vergeet ook de memorabele dansavond op dinsdag niet. Bent u er klaar voor, voor een feestje met de hele familie?

  ×