Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.6 10 469 scores Recensies

De diensten van camping Le Ranch

Hebt u een vraag? Wilt u inlichtingen? Hebt u zin om uzelf op iets lekkers te trakteren zonder dat u daarvoor de camping af hoeft? Het Yelloh! Village Le Ranch voorziet in al uw behoeften … En zelfs meer dan dat: infrastructuur, voorzieningen, personeel dat voor u klaarstaat … U zult versteld staan van alle diensten die hier aangeboden worden!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Laadpaal elektrisch voertuig
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Vertrouw op ons receptieteam

Als u een vraagje hebt met betrekking tot de camping, over hoe een en ander functioneert, het animatieprogramma, de voorzieningen … Als u meer wilt weten over de mooie omgeving rond uw Yelloh! Village … Als u toeristische informatie zoekt over plekken die u tijdens uw verblijf hier absoluut gezien moet hebben … Met al die vragen kunt u terecht bij de receptie. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Lekker smullen op de camping

Wie in het Yelloh! Village Le Ranch verblijft, hoeft de camping niet af om ergens te gaan eten! Op het campingterrein vindt u precies wat u zoekt: een restaurant met een aantrekkelijke menukaart met gerechten om ter plekke te eten of mee te nemen naar uw accommodatie (pizza’s, hamburgers, mosselen/frites, een slaatje…), een bar met verfrissingen (drankjes, cocktails …), een snackbar met lekkere tussendoortjes (crêpes, ijs …), een kruidenierswinkeltje voor noodboodschappen in de bar (eerste levensbehoeften …). Zo hebt u altijd alles bij de hand. Vorstelijk of niet?

Maak u het campingleven makkelijk

Comfort en eenvoud zijn de sleutelwoorden van uw vakantie op camping Le Ranch. Een handwas doen tijdens de vakantie? Niks ervan! Een-twee-drie naar de wasruimte! En voor een relaxmomentje voor uzelf of om gewoon even in uw favoriete boek te duiken, is in de receptieruimte een boekenhoek ingericht. Eindelijk kan de echte vakantie beginnen …

Openingstijden van de diensten

Receptie:

  • Laagseizoen: van 9u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Hoogseizoen: van 9u tot 12u en van 14u tot 19u

Bar/Restaurant/Kruidenier:

  • Laagseizoen: gesloten
  • Hoogseizoen: van 8u tot 00u
×