Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.6 10 371 scores Recensies

Beoordelingen camping Le Ranch

De Loire-Atlantique is een goede bestemming, maar het Yelloh! Village Le Ranch is een betere! Om u te helpen uw keus te maken of om u in uw keus te sterken, hebben wij op deze pagina alle meningen over camping Le Ranch verzameld! Accommodaties, diensten, animaties, activiteiten, kinderclubs, voorzieningen, de regio, toerisme … Vertrouw op het authentieke advies van andere vakantiegangers! En wie weet is volgend jaar de beurt aan u om uw mening op onze site achter te laten …

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

371 scores
8,6 /10
Sander
Uit Amsterdam
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prettige kleine camping. Overzichtelijk zwembad, fijn om in af te te koelen. Afwisselende activiteiten bij de animatie. De pool party viel in de smaak bij de kinderen. Vriendelijke medewerkers overal. Prettige sfeer op de camping. Mooi, schoon huisje.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hartelijk dank voor uw terugkeer, we zijn blij te zien dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. We kijken uit naar uw komst :)
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Mitch
Uit Rosmalen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super vakantie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Dave
Uit Helmond
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Kleinschalige camping met vriendelijk personeel en een leuk zwembad. Cottage wel wat simpel van binnen. En vreemd dat je de mop om de vloer te dweilen en veger terug vindt in je toilet ruimte. Helaas ook geen stofzuiger aanwezig. Verder een prima verblijf gehad. De omgeving biedt ook voldoende leuke dorpjes en stranden om te bezichtigen
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf te evalueren. Tijdens uw volgende verblijf, aarzel niet om ons te vragen om een stofzuiger, we lenen vaak wat uit op verzoek. Tot ziens :) 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Rianne
Uit Zevenbergen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 27/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Alle schoon netjes en verzorgd. Vriendelijk personeel , mooie plek en een prachtig zwembad.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Thanks a lot for your feedback, the whole is really happy you had a great stay and hope to see you again next year at Yelloh! Village Le Ranch ! Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Karla
Uit Groningen
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 10/07/2020 tot 24/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Wij vonden deze camping één van de mooiste Yelloh Village campings die wij tot nu toe hebben bezocht. De camping is fijn opgezet, mooi zwembad, fijn binnen speelgedeelte, een Nederlands meisje in het animatieteam, prima eten in het restaurant, en lekker brood 's ochtends.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Thank you very much for your kind words, such a review is priceless ! We are delighted you enjoyed your holidays among us and hope to see you again next summer ! Take care of you, Julie Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Martine
Uit Oudorp
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/07/2020 tot 25/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Supervriendelijke medewerkers, die allemaal net even wat extra's deden. Zeker in deze bijzondere corona tijd. Ook de eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij en probeerde Nederlands te leren. We voelden ons echt welkom. Faciliteiten waren goed verzorgd en schoon. Wij hadden een vier bloemen huisje en warem daar zeer tevreden over, mooi ruim opgezet. Zwembad was super. Onze kinderen (10 en 7) hebben zich prima vermaakt en konden zelf overal naar toe. Ook de activieteiten waren leuk om aan mee te doen. De camping was niet te groot en overzichtelijk. De kinderboerderij was ook erg leuk. Iedere ochtend mochten de kinderen helpen met voeren en dergelijke. Ook was en een Nederlandstalige medewerker bij de miniclub wat erg fijn was voor onze jongste. Echt een super camping en zeker aan te raden.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Many thanks for this lovely feedback ! We work hard to meet our customers' expectations and we're very happy to hear you've had such a great experience here at Yelloh! Village Le Ranch. See you soon, have a great summer. Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Saskia
Uit Malle
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2020 tot 11/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer rustige, gemoedelijke camping met mooie cottages.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Thanks a lot for your review, we are really happy you had a nice and quiet stay among us and hope to see you again next year ! Julie Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Eline
Uit Heverlee
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/06/2020 tot 29/06/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Heel fijne camping, proper, rustig, voldoende ruimte, heel erg gericht op kinderen, fantastisch dat kids de dieren mee mochten voederen, geweldige binnenspeeltuin, fijn zwembad, ook het binnengedeelte, jammer van de beperkte speeltuin en weinig activiteiten. Maar we waren ook een beetje buiten seizoen, dus ok!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Many thanks for taking the time to leave a review, it is very important to us at it allows us to improve. We hope to see you again next year, take care :) Julie, Yelloh! Village Le Ranch.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Nick
Uit Alphen aan den rijn
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/06/2020 tot 04/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Mooie camping, geweldig "Chalet", zeer vriendelijk behulpzaam en goed personeel. Topzwembad (-en) Super binnenspeeltuin
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Dank u wel! We zijn blij te weten dat u hebt genoten van uw verblijf op de Ranch. We hopen u weer te zien !
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Frédérick
Uit Geraardsbergen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/08/2019 tot 24/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Voor herhaling vatbaar! Mooi onderhouden camping! Heel leuk zwembad voor de kinderen
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! Thank you for the feedback, we appreciate it ! Do not hesitate to come back to us next year for your holidays :) Julie, Réception Yelloh ! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Roland
Uit Wageningen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/08/2019 tot 31/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

We vonden het een fijne camping en het sanitair netjes met voldoende faciliteiten en keurig schoon. De campingplaats was vrij krap en het was leuk geweest als er ook Nederlandstalige animatie voor de kinderen was geweest. De persoonlijke benadering van de camping manager was erg fijn! De ligging vlak bij de oceaan en omliggende plaatsen is ons goed bevallen! Voor het gezinnen met jonge kinderen een aanrader.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! Many thanks for this kind review. We're glad you had a great holiday and enjoyed the region too. We take into consideration your suggestion about Dutch-language entertainement for next year. Indeed, we'll be looking to hire Dutch organisers. Also, do not hesitate to contact us at info@camping-le-ranch.com if you know anyone interested in working for us ! Julie. Reception Yelloh ! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Carine
Uit Alphen aan den rijn
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2019 tot 10/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie camping. Aardige medewerkers. Alles was erg mooi schoon. Heerlijk zwembad
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello, thank you for your feedback, we're happy to know you had a great stay, enjoyed the campsite, the employees and the pool ! hope to see you next year at Yelloh ! Village Le Ranch ! Julie Reception
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Samuel
Uit Dordrecht
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2019 tot 15/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Mooie camping en zeer vriendelijke mensen en personeel en schoon sanitair
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Angela
Uit Putten
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019 tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Gezellige kleinschalige camping!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Naomi
Uit Purmerend
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019 tot 03/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Het was een hele leuke camping, mooi zwembad en schone accommodatie. Al met al, een heerlijke vakantie gehad!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello! Thank you for the feedback, we appreciate it ! Really glad you had great holidays with us at Yelloh! Village Le Ranch! Julie Reception
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Johannes
Uit Schijndel
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/07/2019 tot 12/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie en fijne camping. Ze houden het sanitair en zwembad goedbij met schoonmaken. Wel zou er meer animatie mogen zijn zoals mini disco. Is nu maar 1 avond in de week en pas heel erg laat. De vaste Franse gasten mogen ook wel iets minder luid zijn
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello! Thank you for having taken the time to write this review. We're happy you enjoyed the facilities and the cleaness of the campsite. We also take into account your suggestions regarding the mini disco and activities in general for next year. See you soon in Yelloh! Village :) Julie Reception 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Ilse
Uit Alkmaar
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019 tot 08/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super leuke niet al tebgrote camping met nog echt aandacht voor de kampeerders
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo ! Thanks a lot of the great review, it's always a pleasure to hear we did a good job and had a positive impact on your holidays ! See you hopefully next year in Yelloh ! Village Le Ranch :) Julie Reception
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
×