Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.6 10 350 scores Recensies

Beoordelingen camping Le Ranch

De Loire-Atlantique is een goede bestemming, maar het Yelloh! Village Le Ranch is een betere! Om u te helpen uw keus te maken of om u in uw keus te sterken, hebben wij op deze pagina alle meningen over camping Le Ranch verzameld! Accommodaties, diensten, animaties, activiteiten, kinderclubs, voorzieningen, de regio, toerisme … Vertrouw op het authentieke advies van andere vakantiegangers! En wie weet is volgend jaar de beurt aan u om uw mening op onze site achter te laten …

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

350 scores
8,6 /10
Koen
Uit Blitterswijck
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/08/2020 tot 29/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Rustige camping met vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
We zijn blij te zien dat u heeft genoten van de rust op de camping. We kijken er naar uit om u weer te zien! Clémence
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Jasmine
Uit Oostmalle
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/08/2020 tot 29/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer nette camping. Compact maar voldoende om onze kinderen het ganse verblijf te entertainen
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hartelijk dank voor uw bericht. We zijn blij dat uw familie heeft genoten van uw verblijf bij Yelloh! Village Le Ranch!
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Niels
Uit Hardewijk
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2020 tot 08/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Goed verzorgde camping. Netjes en schoon. Veel leuks kwa animatie.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Bedankt, we zijn blij dat je een geweldig verblijf bij ons hebt gehad. Tot ziens bij Yelloh! Village Le Ranch. Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Dirk
Uit Someren
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Echt een fantastische vakantie gehad. Prachtige moderne accommodatie (cottage 6p.) op camping met top faciliteiten (leuke binnen-speeltuin, mooi ruim zwembad en prima bar)!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Bedankt voor deze vriendelijke complimenten! Het is ons een waar genoegen uw bericht te lezen! Tot ziens
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Jorrit
Uit Bennekom
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Geweldig! Heel vriendelijk personeel. Schoon. Ruimte. Zwembad.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Dank u wel! Tot ziens 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Wouter
Uit Galder
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2020 tot 09/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Nette camping, prima ruime plek met bomen als beschutting tegen wind en voor beetje schaduw. Zwembad is leuk en wordt keurig schoon gehouden. Dat geldt ook voor het sanitair. Brood is vers en niet zo duur. Restaurant heeft beperkte kaart maar de burgers en pizza’s zijn lekker en zeer goed betaalbaar.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
We zijn blij te zien dat u heeft genoten van de indeling en de schoonmaak van de camping. Wij geven uw complimenten door aan ons team dat dit mooie werk doet. We hopen u volgend jaar weer te zien, tot ziens! 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Maurice
Uit Den haag
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2020 tot 08/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Alles was netjes, schoon, iedereen vriendelijk, leuk team, mooi huisje, heerlijk koel zwembad, kinderen vonden Anne een verademing om zich uit te drukken. Wij hebben genoten!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hartelijk dank voor deze leuke opmerking en suggesties, we zijn blij dat u en uw kinderen een geweldig verblijf hebben gehad bij ons op Le Ranch en hebben genoten van het vermaak. Tot ziens, Julie Yelloh! Village
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Maarten
Uit Enschede
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/07/2020 tot 07/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Heerlijke vakantie gehad. Mooie overzichtelijke camping. Vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Bedankt voor de recensie, we zijn blij dat je genoten hebt van je tijd bij ons. We houden rekening met uw suggesties voor volgend jaar. Tot ziens bij Yelloh! Village Le Ranch. Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Niels
Uit Veldhoven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2020 tot 03/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Een nette, goedverzorgde camping met schoon sanitair
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Bedankt voor de feedback en de suggesties. We houden er rekening mee voor volgend jaar. Hopelijk tot ziens in de toekomst bij Yelloh! Village Le Ranch. Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Sander
Uit Amsterdam
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prettige kleine camping. Overzichtelijk zwembad, fijn om in af te te koelen. Afwisselende activiteiten bij de animatie. De pool party viel in de smaak bij de kinderen. Vriendelijke medewerkers overal. Prettige sfeer op de camping. Mooi, schoon huisje.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hartelijk dank voor uw terugkeer, we zijn blij te zien dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. We kijken uit naar uw komst :)
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Mitch
Uit Rosmalen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super vakantie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Dave
Uit Helmond
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Kleinschalige camping met vriendelijk personeel en een leuk zwembad. Cottage wel wat simpel van binnen. En vreemd dat je de mop om de vloer te dweilen en veger terug vindt in je toilet ruimte. Helaas ook geen stofzuiger aanwezig. Verder een prima verblijf gehad. De omgeving biedt ook voldoende leuke dorpjes en stranden om te bezichtigen
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf te evalueren. Tijdens uw volgende verblijf, aarzel niet om ons te vragen om een stofzuiger, we lenen vaak wat uit op verzoek. Tot ziens :) 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Rianne
Uit Zevenbergen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 27/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Alle schoon netjes en verzorgd. Vriendelijk personeel , mooie plek en een prachtig zwembad.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Thanks a lot for your feedback, the whole is really happy you had a great stay and hope to see you again next year at Yelloh! Village Le Ranch ! Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Karla
Uit Groningen
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 10/07/2020 tot 24/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Wij vonden deze camping één van de mooiste Yelloh Village campings die wij tot nu toe hebben bezocht. De camping is fijn opgezet, mooi zwembad, fijn binnen speelgedeelte, een Nederlands meisje in het animatieteam, prima eten in het restaurant, en lekker brood 's ochtends.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Thank you very much for your kind words, such a review is priceless ! We are delighted you enjoyed your holidays among us and hope to see you again next summer ! Take care of you, Julie Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Martine
Uit Oudorp
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/07/2020 tot 25/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Supervriendelijke medewerkers, die allemaal net even wat extra's deden. Zeker in deze bijzondere corona tijd. Ook de eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij en probeerde Nederlands te leren. We voelden ons echt welkom. Faciliteiten waren goed verzorgd en schoon. Wij hadden een vier bloemen huisje en warem daar zeer tevreden over, mooi ruim opgezet. Zwembad was super. Onze kinderen (10 en 7) hebben zich prima vermaakt en konden zelf overal naar toe. Ook de activieteiten waren leuk om aan mee te doen. De camping was niet te groot en overzichtelijk. De kinderboerderij was ook erg leuk. Iedere ochtend mochten de kinderen helpen met voeren en dergelijke. Ook was en een Nederlandstalige medewerker bij de miniclub wat erg fijn was voor onze jongste. Echt een super camping en zeker aan te raden.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Many thanks for this lovely feedback ! We work hard to meet our customers' expectations and we're very happy to hear you've had such a great experience here at Yelloh! Village Le Ranch. See you soon, have a great summer. Julie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Saskia
Uit Malle
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2020 tot 11/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer rustige, gemoedelijke camping met mooie cottages.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Thanks a lot for your review, we are really happy you had a nice and quiet stay among us and hope to see you again next year ! Julie Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Eline
Uit Heverlee
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/06/2020 tot 29/06/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Heel fijne camping, proper, rustig, voldoende ruimte, heel erg gericht op kinderen, fantastisch dat kids de dieren mee mochten voederen, geweldige binnenspeeltuin, fijn zwembad, ook het binnengedeelte, jammer van de beperkte speeltuin en weinig activiteiten. Maar we waren ook een beetje buiten seizoen, dus ok!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Many thanks for taking the time to leave a review, it is very important to us at it allows us to improve. We hope to see you again next year, take care :) Julie, Yelloh! Village Le Ranch.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Nick
Uit Alphen aan den rijn
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/06/2020 tot 04/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Mooie camping, geweldig "Chalet", zeer vriendelijk behulpzaam en goed personeel. Topzwembad (-en) Super binnenspeeltuin
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Dank u wel! We zijn blij te weten dat u hebt genoten van uw verblijf op de Ranch. We hopen u weer te zien !
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
×