•  
  •  
Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand

8.6 10 581 scores Recensies
Boek uw verblijf

Beoordelingen camping Le Ranch

_

De Loire-Atlantique is een goede bestemming, maar het Yelloh! Village Le Ranch is een betere! Om u te helpen uw keus te maken of om u in uw keus te sterken, hebben wij op deze pagina alle meningen over camping Le Ranch verzameld! Accommodaties, diensten, animaties, activiteiten, kinderclubs, voorzieningen, de regio, toerisme … Vertrouw op het authentieke advies van andere vakantiegangers! En wie weet is volgend jaar de beurt aan u om uw mening op onze site achter te laten …

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

581 scores
8,6 /10
Stephen
Uit Leusden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 14/08/2019
    tot 31/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

We zijn na 2 dagen vertrokken...de plekjes waren erg klein, onze caravan paste er net op met voortent, bijzet tentje stond tegen de buren aan. Decamping stond vol met allemaal franse families wat zorgde voor veel “feestjes” etentjes en bijbehorend lawaai. We merkten al bij het aan komen rijden dat er een aparte sfeer was, bij het afkoppelen van de caravan was het hele straatje uitgelopen (het is een normale LMC caravan, niks geen bijzondere) en iedereen stond met armen over elkaar te kijken. Het voelde alsof we binnen kwamen in een bestaande gemeenschap waar wij de vreemde eend waren.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon. We're sorry to read that our campsite didn't meet your needs and we would like to apologise for this. We understand your frustration but hope you won't let this experience affect your future holidays with Yelloh ! Village. Julie Reception Le Ranch. 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
3 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Frédérick
Uit Geraardsbergen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/08/2019
    tot 24/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Voor herhaling vatbaar! Mooi onderhouden camping! Heel leuk zwembad voor de kinderen
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! Thank you for the feedback, we appreciate it ! Do not hesitate to come back to us next year for your holidays :) Julie, Réception Yelloh ! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Roland
Uit Wageningen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/08/2019
    tot 31/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

We vonden het een fijne camping en het sanitair netjes met voldoende faciliteiten en keurig schoon. De campingplaats was vrij krap en het was leuk geweest als er ook Nederlandstalige animatie voor de kinderen was geweest. De persoonlijke benadering van de camping manager was erg fijn! De ligging vlak bij de oceaan en omliggende plaatsen is ons goed bevallen! Voor het gezinnen met jonge kinderen een aanrader.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! Many thanks for this kind review. We're glad you had a great holiday and enjoyed the region too. We take into consideration your suggestion about Dutch-language entertainement for next year. Indeed, we'll be looking to hire Dutch organisers. Also, do not hesitate to contact us at info@camping-le-ranch.com if you know anyone interested in working for us ! Julie. Reception Yelloh ! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Carine
Uit Alphen aan den rijn
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2019
    tot 10/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie camping. Aardige medewerkers. Alles was erg mooi schoon. Heerlijk zwembad
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello, thank you for your feedback, we're happy to know you had a great stay, enjoyed the campsite, the employees and the pool ! hope to see you next year at Yelloh ! Village Le Ranch ! Julie Reception
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Samuel
Uit Dordrecht
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2019
    tot 15/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Mooie camping en zeer vriendelijke mensen en personeel en schoon sanitair
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Angela
Uit Putten
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Gezellige kleinschalige camping!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Naomi
Uit Purmerend
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 03/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Het was een hele leuke camping, mooi zwembad en schone accommodatie. Al met al, een heerlijke vakantie gehad!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello! Thank you for the feedback, we appreciate it ! Really glad you had great holidays with us at Yelloh! Village Le Ranch! Julie Reception
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Johannes
Uit Schijndel
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/07/2019
    tot 12/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie en fijne camping. Ze houden het sanitair en zwembad goedbij met schoonmaken. Wel zou er meer animatie mogen zijn zoals mini disco. Is nu maar 1 avond in de week en pas heel erg laat. De vaste Franse gasten mogen ook wel iets minder luid zijn
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello! Thank you for having taken the time to write this review. We're happy you enjoyed the facilities and the cleaness of the campsite. We also take into account your suggestions regarding the mini disco and activities in general for next year. See you soon in Yelloh! Village :) Julie Reception 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Ilse
Uit Alkmaar
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 08/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super leuke niet al tebgrote camping met nog echt aandacht voor de kampeerders
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo ! Thanks a lot of the great review, it's always a pleasure to hear we did a good job and had a positive impact on your holidays ! See you hopefully next year in Yelloh ! Village Le Ranch :) Julie Reception
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Hester
Uit Hilversum
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/07/2019
    tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Fijne camping, aardige eigenaar, mooie plek (zou niet bij washok gaan staan, dat is erg lawaaierig), schoon en mooi zwembad met leuke glijbanen, leuke dingen s avonds voor volwassenen en kids: live muziek of bv sumoworstelen, erg leuk! Ook fijn dat het vanaf 23 uur gewoon rustig is en je kan slapen. Paar punten van feedback; animatie voor kids te weinig in andere talen dan Frans! Wilden mijn kids niet naar toe, konden zich niet verstaanbaar maken. Ook bv dame van receptie die geen Engels kan, lastig!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello! We would like to thank you for the feedback, it was a pleasure to read you and we'll share the compliments with the team. We take into consideration the suggestions you made about introducing more dutch-speaking staff. You are absolutely right and we would love to hear if you have any advice or know any people that would be happy to work here at Camping Le Ranch. If you do, do not hesitate to contact us at info@camping-le-ranch.com. Julie Reception _ Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Cynthia
Uit Egmond binnen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 03/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie, kleinschalige camping. Ik durfde de kinderen met gerust hart alleen over de camping laten lopen. Zwembad is super fijn en prima formaat.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello, Thank you for your positive feedback, we are happy you and your children enjoyed the camping and the swimming pool and we hope to see you again soon ! Julie Reception _ Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Tineke
Uit Dongen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/07/2019
    tot 01/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Fijne overzichtelijke en kleine camping. Sanitair en onderhoud is erg goed. Vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Karolien
Uit Borgloon
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 31/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Heel leuk verblijg. Super leuke, rustige, nette camping. Proper sanitair, vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello, thank you for the review ! We are happy you've enjoyed your stay with us and we hope to see you again soon ! Dank u wel ! Julie Reception _ Yelloh! Village Le Ranch
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
J
Uit Kampen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 13/07/2019
    tot 27/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Super leuke, mooie kleinschalige camping. Vriendelijk personeel en eigenaar. Wij hebben 2 super weken gehad.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
D
Uit Etten-leur
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/07/2019
    tot 20/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima sfeer!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Bert
Uit Leiderdorp
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/06/2019
    tot 06/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima verblijf gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Peter
Uit Rijen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/07/2019
    tot 13/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zeer leuk voor kinderen!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Alain
Uit Brugge
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2019
    tot 06/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Het was zeer aangenaam, familiale karakter. Niet te druk en alles was netjes!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Hilly
Uit Hoogeveen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/06/2019
    tot 29/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Fijne vakantie gehad, wat kleine minpuntjes, maar ach overal is wel wat
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Nancy
Uit Middenbeemster
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/06/2019
    tot 30/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Een zeer kind vriendelijke caming. Zeker voor hele jonge kinderen. Enorm gastvrij!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Iris
Uit Oud-beijerland
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/06/2019
    tot 16/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Schone en nette camping, vriendelijk personeel, gericht op kinderen. Erg fijn verblijf gehad. In juni is het wel wat rustiger, dus zijn er met name fransen op de camping.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Laatst bezochte campings
×