Camping La Roche sur Yon

Criteria wissen
Welkom in de hoofdstad van de Vendée, gelegen tussen de Atlantische oceaan en het platteland van de Vendée. De stad la Roche sur Yon is een niet te missen etappe tijdens uw campingvakantie in de Vendée! De schilderachtige binnenstad in Napoleontische stijl, het meer, of nog, de vallei van de Yon zorgen voor onvergetelijke excursies.

Uw zoekresultaten: 4 Campings

Campingdorpen Vendée

Vakantie op een camping La Roche sur Yon

Tijdens uw bezoek aan de stad ontdekt u de cultuur en de ziel van het binnenland van de Vendée: La Roche sur Yon bevindt zich namelijk op 40 minuten, met de wagen, van de dichtstbijzijnde stranden. Aan u de keuze om wandelingen of trektochten te maken, te voet, met de fiets, met de mountainbike of om te kanovaren op de Yon, ófwel om het stedelijk erfgoed van La Roche sur Yon te gaan ontdekken...

Zijn geometrische stratenpatroon, zijn imposante publieke gebouwen en zijn immense centrale plein maken het tot een stad als geen ander, altijd aangenaam om te bezoeken.

Uw vakantie doorbrengen in La Roche sur Yon, dat betekent in de eerste plaats veel gezonde lucht: de natuur en de stad vormen hier één geheel. U kan genieten in de vele parken of ontspannen op een bankje aan de rivier.

Camping La Roche sur Yon

Tijdens uw wandelingen door de stad zal de aanwezigheid van Napoleon steeds voelbaar zijn in alle straten, pleinen en gebouwen, ... Hij is het die deze stad gevormd en uit zijn isolement gehaald heeft.

×