Camping Notre-Dame-de-Monts

Ontdek Notre-Dame-de-Monts tijdens uw vakantie in de Vendée. In deze vredige badplaats, omgeven door stranden en bossen, beleeft u een vakantie waar u heerlijke herinneringen aan overhoudt!

Hebt u al gehoord van Notre-Dame-de-Monts?

Notre-Dame-de-Monts, een charmante kleine badstad in de Vendée, is de perfecte bestemming voor een vakantie met vrienden of familie. Dit prachtige dorp aan de kust heet u welkom in een hartelijke sfeer. Tijdens het zomerseizoen creëren talloze winkels en culturele activiteiten een geanimeerde sfeer in de straten, zowel overdag als ’s avonds. Dankzij de relaxte vakantiesfeer, de fijnzandstranden bij de eindeloze Atlantische Oceaan en de omliggende natuur beleeft u hier een onvergetelijke vakantie.

 

 

Wat staat er op het programma?

Op een kilometerslange zandbank volgen meer dan 8 fijnzandstranden elkaar op: een ongerept strand, een geanimeerd strand, een rustig strand, een strand om te sporten … Keuze zat! U vindt er ongetwijfeld uw droomplek om een handdoek neer te vlijen en van de Atlantische Oceaan te genieten. Het uitgebreide aanbod aan watersportactiviteiten – zeilen, kanoën, kajakken, zeilwagenrijden of hengelen – weet bovendien klein en groot te bekoren!

Afhankelijk van het getij ziet u op deze zandbank de ‘Pont d’Yeu’ verschijnen, de ‘brug’ naar het 4 km verderop gelegen Île d'Yeu die bij laagtij uit de zee oprijst. Deze magische keien- en schelpenstrook is de favoriete plek van alle fervente voetvissers!

Zin om eropuit te trekken en te ontdekken? Rond Notre-Dame-de-Monts zijn meer dan 60 km aan paden aangelegd! Vanaf de Kulmino-watertoren hebt u een ongelooflijk uitzicht over het Marais Breton in de Vendée.

Natuurliefhebbers vergapen zich in de bossen van Notre-Dame-de-Monts aan het prachtige schouwspel van de reigers die hier hun beschermde broedgebied hebben. U hoeft alleen maar even omhoog te kijken om de talloze reigersnesten te zien! Zet uw ontdekkingstocht verder in het bezoekerscentrum ‘Maison de la Dune et de la Forêt’ waar u alles verneemt over de discrete en mysterieuze fauna in dit gebied.

×