Camping Saint-Julien-des-Landes

Op vakantie in de Vendée? Ga dan het charmante dorp Saint-Julien-des-Landes en de omgeving verkennen. U zult op slag verliefd worden!

Kent u Saint-Julien-des-Landes?

 

De charmante gemeente Saint-Julien-des-Landes ligt in de Vendée, op 25 km van La Roche-sur-Yon, en het is uw perfecte vakantiebestemming! U zult versteld staan van de ideale ligging in de nabijheid van de Atlantische kust, in de rustige Vendée.

 

Al wandelend door het stadscentrum ontdekt u de indrukwekkende kerk in neogotische stijl, die rond 1850 werd gebouwd. Als u naar boven kijkt, ziet u in de klokkentoren het beeld van Saint-Julien, het symbool van de gemeente. Er zijn ook vele kleine kapelletjes met prachtige glas-in-loodramen te bewonderen.

Als u het centrum verlaat, kunt u het kasteel van Brandeau en het kasteel van La Garangeoire bezoeken. Deze bezienswaardigheden maken deel uit van de geschiedenis van de gemeente, ze vertegenwoordigen de oude leengoederen van de stad.

 

Op het programma?

 

In de nabijheid van badplaatsen als Les Sables-d’Olonne en Saint-Gilles-Croix-de-Vie, biedt de gemeente een veelvoud aan ontdekkingen en activiteiten om van te genieten met uw dierbaren.

Ten noorden van Saint-Julien-des-Landes stroomt de rivier de Jaunay, die zich verbreedt en het meer van Jaunay wordt. Daar kunt u genieten van een heerlijke wandeling en kennismaken met de flora en fauna.

 

Houdt u van vissen? Het meer is er ideaal voor! Het is een echte haven van vrede.

Bent u meer een watersporter? Dan kunt u terecht bij het watersportcentrum van La Baudrière, vlak bij het meer. U kunt hier een kano huren om een tocht te maken met de hele familie en de omgeving te verkennen.

Liever spanning en sensatie? In het activiteitenpark Le Grand Défi wachten touwenparcoursen in de bomen op u en uw dierbaren! Is er een betere manier om onvergetelijke herinneringen te maken?

Maar dat is niet alles, er bestaan vele routes tussen het dorp en de Atlantische kust. Trek er te voet, te paard op of de fiets op uit.

 

Klaar voor vertrek?

×