Zwembad en waterpark in camping Le Pin Parasol

U kunt kiezen tussen de 2 aquaparken van de camping en de stranden van de Vendée die al op 10 minuten rijden liggen! Eén ding is zeker: tijdens uw verblijf op camping Le Pin Parasol gaat u volop genieten van zwemplezier. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Hamam
  Jacuzzi®
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen
  Glijbanen met banden

  Het Aquafun park van de wijk Sensations

  Ontdek de 2500 m² waterpret in de wijk Sensations: 5 verwarmde zwembaden waaronder een overdekt zwembad, een groot peuterspeelbad en grote glijbanen.

  Uw vakantie staat in het teken van glijplezier en spanning en sensatie met de vijf waterglijbanen van het aquapark van de camping, waaronder twee glijbanen die u afdaalt op een opblaasband. Uw kinderen zullen er heel veel lol en glijplezier beleven.

  Het peuterbad stelt kinderen 160 m² waterpret in het vooruitzicht! Afhankelijk van hun leeftijd en wat ze leuk vinden kunnen ze kiezen uit 2 verschillende waterdiepten. Door de speelse vorm en de kleuren oogt het bad aantrekkelijk voor kinderen! Uw peuters zullen veel plezier beleven aan de vele waterstralen!

  Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

  Het sensorieel watercomplex van de wijk Nature et Sens

  U bent hier in een exclusief aquapark, in de Vendée. Relax in het verwarmde buitenzwembad, waarvan de bodem langzaam afloopt. Voor jong en oud de ideale plek voor een verfrissende duik. In de verwarmde peuterbaden, die u zowel binnen als buiten vindt, kunt u dankzij de natuurlijke waterspellen de geneugten van het water (her)ontdekken. Sportievelingen zullen blij zijn met de 50 meter lange, verwarmde zwemgang: 25 meter binnen en 25 meter buiten. Voor een zen-break is er een balneoruimte voor iedereen van 16 jaar en ouder. Profiteer van de 3 stranden om lekker in de zon te zitten.

  Het waterpark Nature & Sens is 's ochtends van 10.00 tot 12.00 uur gereserveerd voor alle vakantiegangers die in dit gebied wonen.
  Vakantiegangers die in het Sensations gebied wonen hebben onbeperkt toegang tot dit waterpark van 12.00 tot 19.00 uur.

  Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

  De stranden van de Vendée

  Zin in oceaan, golven en zilte zeelucht? Op ongeveer 10 kilometer rijden van de camping liggen de eerste Vendée-stranden van Bretignolles-sur-Mer en Saint-Gilles-Croix-de-Vie en in minder dan 30 minuten rijden bent u al in Les Sables-d'Olonne. Hier kunt u heerlijk genieten van lekker luieren onder de zon van de Vendée, kitesurfles nemen, zwemmen of zandkastelen bouwen.

  Het meer van Jaunay

  Het pal naast de camping gelegen meer van Jaunay is een fantastisch recreatiegebied voor de hele familie! Midden in het coulisselandschap van de Vendée ligt 114 hectare waterplezier op u te wachten. Kanoën, waterfietsen, suppen, vissen … alles is mogelijk! Gewoon een heel bijzondere plek met ongerepte flora en fauna. Er wacht u een verkwikkende reis.

   Verboden te zwemmen.

  ×