Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Domaine de l’Orée

Het voordeel van een verblijf in het Yelloh! Village Domaine de l’Orée? Alles is ter plaatse aanwezig! Verscheidene sportvelden om met de hele familie olympiades te houden, clubs voor kinderen en tieners die zich graag vermaken, yoga- en stretchinglessen om te ontspannen … U merkt het zelf: dit is een camping die aan alles en iedereen denkt! 

  Onze kinderclubs

  Zoekt u een camping voor uw kinderen? Een plek waar ze zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunnen vermaken? Een unieke plek waar bij alles aan hen gedacht is? Zoek niet langer! U hebt zojuist camping Domaine de l’Orée gevonden! Kinderclubs van 5 tot 12 jaar, 3 speeltuinen, een aero-game, een multisportterrein … Ja, allemaal voor hen!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Lachen met de animatoren, nieuwe vriendjes maken, al spelend ontdekken, dat wacht uw kinderen in de Kids Club:

   • Handwerken
   • Buitenspelletjes
   • Kindershows
   • Minidisco
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Hoe ziet u de vakantie van uw kinderen? Super? Geweldig? De vakantie zal uitzonderlijk zijn dankzij de Juniors Club:

   • Handwerken
   • Buitenspelletjes
   • Kindershows
   • Minidisco
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Omdat ze zich ook graag vermaken en van door de animatoren georganiseerde activiteiten profiteren als ze tussen 13 en 17 jaar oud zijn, heeft de camping een Teens Club geopend:

   • Sportieve activiteiten
   • Buitenspelen
   • Feestavonden
   • Activiteiten buiten de camping

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn geopend :

  • 10.00 tot 12.00 uur en 14.00 tot 17.00 uur, alleen tijdens schoolvakanties en lange weekenden

  Inschrijving ter plekke op het moment dat de activiteit plaatsvindt

  Onze activiteiten

  Felle wedstrijden, wandelingen aan zee, gym in het zwembad, luieren op de ligstoelen … Kies de activiteit die u bevalt tijdens uw campingvakantie. Of u nu van sport of ontspanning houdt, de teams van Domaine de l'Orée passen zich moeiteloos aan al uw wensen aan. Ontdek snel wat u te wachten staat. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Danslessen
  Fitnesslessen
  Zwemlessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Zumba
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 1km
  Casino 8km
  Windsurflessen 8km
  Surflessen 1.8km
  Tennislessen 4km
  Lasergame in de openlucht 13km
  Paintball 13km
  Pretpark 10km
  Avonturenpark 13km
  Vissen 1km
  Duik 6km
  Tochtjes te paard of met de pony 200m
  Ruitercentrum 200m
  Watersportclub 8km
  Golf 6km
  Minigolf 9km
  Bioscoopzaal 5km
  Skatepark 4km

  Activiteiten voor de hele familie ter plaatse

  Houdt u van teamsporten? Neem deel aan de vele toernooien die door de animatoren georganiseerd worden: voetbal of basketbal op het multisportterrein, waterpolo in het zwembad en zelfs een petanquewedstrijd. Gooit u vlak bij de cochonnet of schiet u een andere bal weg? Vermaakt u zich liever in het zwembad? Aquagym of een zumbales, lijkt u dat wel wat? Of is vakantie voor u puur ontspanning? Lachyoga of de sofrologieles ontspannen u zeker. Kom zoveel mogelijk energie opdoen. En als u nieuwe activiteiten wilt ontdekken, kunt u de salsales proberen. U zult niet meer willen ophouden met dansen. Wat een programma! De vakantie belooft rijk aan animatieactiviteiten te worden! 

  Activiteiten aan het water, in de buurt

  Met de oceaan op slechts 1.800 m van de camping zult u van wateractiviteiten kunnen profiteren. Waar wilt u mee beginnen? Surfen misschien? Ja, dat is de belangrijkste activiteit in Les Sables-d’Olonne. Neem een paar lessen, dan bent u binnenkort een pro. Voor een activiteit met de familie of met vrienden huurt u een kano of een stand-up paddle en vermaakt u zich op het water. Zullen we racen? 3, 2, 1, start! U zult dol zijn op de andere activiteiten: vissen, diepzeeduiken … Leuk hè, een vakantie aan de oceaan! 

  Wandeltochten, fietsen, bezoeken … dan moet u hier zijn!

  Doorkruist u graag de streek om de omgeving van uw camping te verkennen als u op vakantie bent? Als u op Domaine de l’Orée verblijft, hebt u een ideale uitvalsbasis om de geheimen van Les Sables-d’Olonne te ontdekken. Trek uw sportschoenen aan en ga een wandel- of fietstocht maken. Aan de uitgang van de camping vindt u vele fietspaden die langs de Côte de Lumière leiden, van Noirmoutier tot Longeville-sur-Mer via Les Sables-D’Olonne. Geweldig hè? U kunt deze plekken ook anders ontdekken, te paard of zelfs per boot. Richting het eiland Yeu. En, waar begint u mee? 

  ×