De diensten van camping Domaine de l’Orée

In het Yelloh! Village Domaine de l’Orée vindt u ter plaatse alles wat u nodig hebt voor een uitstekende vakantie. Een vraag? Toeristische informatie? Kleine trek? Reuzenhonger? Een boodschapje doen? De camping heeft overal antwoord op! U hoeft maar één ding te doen: in alle rust genieten van uw verblijf in de Vendée. Glimlach! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Geldautomaat 3km
  Shuttledienst tussen de camping en het strand 300m

  De receptie, een onontkoombare plek tijdens uw vakantie

  De teams van de receptie zijn beschikbaar om aan al uw behoeften te voldoen. Wilt u de streek ontdekken? Het personeel kan u aanwijzingen geven. Zin in een activiteit met de hele familie? U kunt uw tickets aan de receptie kopen, ja zelfs voor de Puy du Fou! Bent u iets vergeten mee te nemen? Fiets? Barbecue? Kinderstoel? Wandelwagen? Geen paniek! De receptie helpt u uit de brand met de verhuurservice. 

  De snackbar-restaurant, een gezellige plek voor de hele familie

  Let op lekkerbekken en genieters, we hebben een plek voor u! Het restaurant op de camping: ‘La Paillote’! De menukaart is gevarieerd, voor elke trek: salades, mosselen, burgers, pizza’s, vis, specialiteiten uit de Vendée … daar gaat u toch van watertanden! Kom eten, uw tafel is al gedekt!

  Wordt het vandaag met z’n allen picknicken? Maak u geen zorgen over de boodschappen, u kunt gewoon afhaalgerechten bestellen bij de snackbar: panini’s, sandwiches, patat .. Dat is toch een stuk eenvoudiger! En als u graag met z’n allen van een cocktail geniet, gaat u richting de bar. Een terras met de voeten in het zand, het lijkt wel vakantie! Bar, restaurant, snackbar: ‘La Paillote’ opent zijn deuren voor u van 9.00 tot 23.00 uur!

  Infrastructuren om uw verblijf te vereenvoudigen

  Op vakantie ontspant u zich, u denkt nergens meer aan en geniet! Ja, maar de was dan? Op de camping staat een wasserette met droger tot uw beschikking. Zo, daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Ja, en de boodschappen? Een kruidenier met verse producten, drankjes, magazines, strandartikelen is geopend op de camping. Ziet u wel, u kunt u echt rustig ontspannen. De camping heeft aan alles gedacht om uw verblijf te vereenvoudigen. U hoeft maar aan één ding te denken: uzelf! 

  ×