Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine de l’Orée Sables d'Olonne, Vendée

« Profiteer van een camping midden in de natuur in Les Sables-d’Olonne »

8.0 10 580 scores Recensies

De diensten van camping Domaine de l’Orée

In het Yelloh! Village Domaine de l’Orée vindt u ter plaatse alles wat u nodig hebt voor een uitstekende vakantie. Een vraag? Toeristische informatie? Kleine trek? Reuzenhonger? Een boodschapje doen? De camping heeft overal antwoord op! U hoeft maar één ding te doen: in alle rust genieten van uw verblijf in de Vendée. Glimlach! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kapper
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
BBQ of plancha Verhuur
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geldautomaat 3 km
Shuttledienst tussen de camping en het strand 300 m

De receptie, een onontkoombare plek tijdens uw vakantie

De teams van de receptie zijn beschikbaar om aan al uw behoeften te voldoen. Wilt u de streek ontdekken? Het personeel kan u aanwijzingen geven. Zin in een activiteit met de hele familie? U kunt uw tickets aan de receptie kopen, ja zelfs voor de Puy du Fou! Bent u iets vergeten mee te nemen? Fiets? Barbecue? Kinderstoel? Wandelwagen? Geen paniek! De receptie helpt u uit de brand met de verhuurservice. Willen de kinderen een gezelschapsspelletje spelen? Goed nieuws, u kunt spelletjes lenen bij de receptie. Dat wordt lachen en plezier maken. Zin om even uit te blazen? De receptie kan voor u een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste. Ziet u wel, we hadden het toch gezegd! Als u maar weet waar de receptie is, dan komt alles goed! 

De snackbar-restaurant, een gezellige plek voor de hele familie

Let op lekkerbekken en genieters, we hebben een plek voor u! Het restaurant op de camping: ‘La Paillote’! De menukaart is gevarieerd, voor elke trek: salades, mosselen, burgers, pizza’s, vis, specialiteiten uit de Vendée … daar gaat u toch van watertanden! Kom eten, uw tafel is al gedekt!

Wordt het vandaag met z’n allen picknicken? Maak u geen zorgen over de boodschappen, u kunt gewoon afhaalgerechten bestellen bij de snackbar: panini’s, sandwiches, patat .. Dat is toch een stuk eenvoudiger! En als u graag met z’n allen van een cocktail geniet, gaat u richting de bar. Een terras met de voeten in het zand, het lijkt wel vakantie! Bar, restaurant, snackbar: ‘La Paillote’ opent zijn deuren voor u!

Infrastructuren om uw verblijf te vereenvoudigen

Op vakantie ontspant u zich, u denkt nergens meer aan en geniet! Ja, maar de was dan? Op de camping staat een wasserette met droger tot uw beschikking. Zo, daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Ja, en de boodschappen? Een kruidenier met verse producten, drankjes, magazines, strandartikelen is geopend op de camping. Ziet u wel, u kunt u echt rustig ontspannen. De camping heeft aan alles gedacht om uw verblijf te vereenvoudigen. U hoeft maar aan één ding te denken: uzelf! 

×