Zwembad en waterpark in camping Domaine de l’Orée

Het aquapark van camping Domaine de l’Orée is niet geweldig, het is uitzonderlijk! Hier zult u ongetwijfeld uw dagen met de hele familie doorbrengen. Het is een echte plek voor spelen en vermaak: 2 buitenzwembaden, een overdekt zwembad, 4 glijbanen, een rivier met boeien, 2 peuterspeelbaden … Wij zeiden toch uitzonderlijk!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Glijbanen
  Glijbanen met banden

  Een aquapark van 2.300 m2 voor de hele familie

  Wilt u weten wat u allemaal te wachten staat in dit zwemparadijs? Bereid u voor op een duik in het zwembad van Domaine de l’Orée. 3 … 2 … 1 … Springen!

  • De buitenzwembaden: 2 zwembaden met 2 verschillende sferen wachten op u! Aan de ene kant een verwarmd lagunezwembad met peuterbad en bubbelbad. Dit is een recreatiezwembad, ideaal voor plezier en spelletjes met de hele familie. Lachen en natspatten zijn onvermijdelijk. Aan de andere kant, een niet verwarmd zwembad dat ideaal is voor baantjes trekken en sportieve activiteiten! Er is dus altijd een zwembad voor uw sportieve of ontspannende vakantie. Geweldig!
  • De waterspeeltuinen: Het zwemparadijs is op uw kinderen afgestemd. Ze kunnen zich vermaken in twee verwarmde speelbaden, waarvan één overdekt. Het is een heerlijke plek voor hen! Glijden op de glijbanen met hun nieuwe vriendjes, watergevechten met de kanonnen en magische verhalen bedenken met de verschillende dieren in het peuterbad. Dat is hun dagprogramma.
  • Het binnenzwembad: Om in elk weer te zwemmen, staat een overdekt zwembad van 100 m2 tot uw beschikking. Tijd voor ontspanning en relaxatie in het bubbelbad.

  We hadden het toch al gezegd, dit aquapark is een echt paradijsje voor de hele familie!

  Lekker glijden op vakantie!

  Klaar voor een race op de pentagliss? Ga met z’n drieën naast elkaar zitten en … glijden maar! Wie ging het snelst? Voor zachter glijden kiest u voor de glijbaan met lus, u zult zien dat die echt leuk is. En voor nog meer fun met uw dierbaren probeert u de rivier met boeien! Met z’n tweeën of alleen, met band, geniet u van een leuke verlichte route. Pas op, spetters bij aankomt! Schaterlachen en herinneringen zijn gegarandeerd. 

  Slide informatie :

  Rivier met boeien : Totale lengte glijbaan = 72 m (Black Hole = 43 m + Rafting River = 29 m) + aquafrein =10,50m

  Glijbanen met 3 rechte hellingen: Hoogte = 3m, Glijbaan = 9.60m

  Het strand op slechts 1,8 kilometer

  Droomt u van een strand waar u zo heen kunt lopen? Op camping Domaine de l’Orée kan dat! U legt op de fiets of zelfs te voet de 1.800 m af die u van de Atlantische Oceaan scheiden. Een aangename wandeling op een pad in de schaduw, onder de dennen. Voelt u de frisheid van het bos, ruikt u de zeedennen, hoort u het geluid van de oceaan dat steeds dichterbij komt? Ziet u de zee? Dan bent u er! Zet snel uw spulletjes neer en ga in de golven spelen! Dit wordt een onvergetelijke dag met uw dierbaren!

  In juli en augustus kunt u een gratis pendelbus nemen naar het strand.

  ×