•  
  •  
Camping La Pomme de Pin Saint Hilaire de Riez , Vendée

Pal aan een zandstrand, met overdekt en verwarmd zwembad en glijbanen!

8.3 10 1007 scores Recensies
Boek uw verblijf

Het zwemparadijs van camping La Pomme de Pin

_

Kom voor een echte watervakantie met het hele gezin naar Yelloh! Village La Pomme de Pin. U vindt er een verwarmd en deels overdekt zwemparadijs met glijbanen, aquasplash, bubbelbaden en peuterbaden waarin de kleintjes naar hartenlust kunnen spetteren en spelen: waterpret gegarandeerd! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Glijbanen

Een waterpark met meer dan 400 m² water

Samen met de hele familie genieten in het aquapark, dat is toch fantastisch! Omdat wij beseffen hoe belangrijk dit is, hebben wij ervoor gezorgd dat het aquapark voldoet aan de wensen van elk lid van de familie, met glijbanen, bubbelbaden, aquasplash, ligstoelen, waterspelletjes,… Er is voor elk wat wils!

 

Informatie glijbaan/glijbanen: 70 meter lang, 10 meter hoog. Minimumleeftijd: 10 jaar.

Een verwarmd en overdekt bad

Alle aandacht voor uw comfort! Wij hebben alles in het werk gesteld opdat u zou kunnen baden en zwemmen, vanaf de opening tot de sluiting van de camping, ongeacht de buitentemperatuur! U vindt bij ons een verwarmd zwembad en peuterbad onder de beschutting van een verwijderbare structuur.

Het strand van Mouettes

Op slechts 200 meter van de camping, achter een zandduin, ligt het mooie strand van Mouettes! Het is ideaal om te baden in de Atlantische oceaan, om zandkastelen te bouwen of om een zonnebad te nemen! Het is ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (“tiralo” in het hoogseizoen). In het hoogseizoen is er bovendien bewaking op het strand: u geniet er van strandplezier in alle veiligheid!

Laatst bezochte campings
×