Zwembad en waterpark in camping La Pomme de Pin

Kom voor een echte watervakantie met het hele gezin naar Yelloh! Village La Pomme de Pin. Peuterbaden met waterspeeltuigen, aquasplash, glijbanen, zandlagune, zwembaan, balneoruimte: lachen en spetteren staan officieel op het programma van uw campingvakantie!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een waterpark met meer dan 400 m² water

  Samen met de hele familie genieten in het aquapark, dat is toch fantastisch! Omdat wij beseffen hoe belangrijk dit is, hebben wij ervoor gezorgd dat het aquapark voldoet aan de wensen van elk lid van de familie, met glijbanen, bubbelbaden, aquasplash, ligstoelen, waterspelletjes,… Er is voor elk wat wils!

  En voor de kinderen van 3 tot 10 jaar? Zij kunnen veilig spelen in een buitenzwembadje met waterkanonnen, glijbanen, kiepemmers, touwtunnel … Uw kinderen zullen zich prima vermaken en in het water spetteren met hun nieuwe vriendjes.

  Informatie glijbaan/glijbanen: 70 meter lang, 10 meter hoog. Minimumleeftijd: 10 jaar. Minimumlengte: 1.20 m

  Een zandlagune van 500m2

  Houdt u van natuurlijk zwemmen? Nu hoeft u de camping niet meer af! De zandlagune van 500m2 op de camping ligt op u te wachten! Op het programma van uw middagen: baantjes trekken in de zwembaan, pootjebaden in de lagune, ontspannen in de balneoruimte en comfortabel luieren op het zandstrand. Ah … er is geen twijfel mogelijk, uw vakantie op camping La Pomme de Pin wordt een topvakantie!

  Video zwemparadijs

  Een verwarmd en overdekt bad

  Alle aandacht voor uw comfort! Wij hebben alles in het werk gesteld opdat u zou kunnen baden en zwemmen, vanaf de opening tot de sluiting van de camping, ongeacht de buitentemperatuur! U vindt bij ons een verwarmd zwembad en peuterbad onder de beschutting van een verwijderbare structuur.

  Het strand van Mouettes

  Op slechts 200 meter van de camping, achter een zandduin, ligt het mooie strand van Mouettes! Het is ideaal om te baden in de Atlantische oceaan, om zandkastelen te bouwen of om een zonnebad te nemen! Het is ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (“tiralo” in het hoogseizoen). In het hoogseizoen is er bovendien bewaking op het strand: u geniet er van strandplezier in alle veiligheid!

  ×