De diensten van camping La Pomme de Pin

Ontdek alle diensten van camping Yelloh! Village La Pomme de Pin. Van de kruidenierswinkel, over de snackbar, tot de wasserette, alles is aanwezig om van uw vakantie zélf de grootste prioriteit te maken.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 100m
  Discotheek 400m
  Geldautomaat 100m
  Kruidenier / Supermarkt 100m
  Verkoop van vis en schaal- en schelpdieren 200m

  De snackbar

  Voor een hongerstiller kunt u altijd terecht op de camping! Bijvoorbeeld bij het verlaten van het aquapark, of vooraleer u zich naar het strand begeeft, ofwel wanneer u ’s avonds een glas gaat drinken met de vrienden, of na een wandeling in het achterland van de Vendée, steeds kunt u een beroep doen op de snackbar voor een snelle hap. Pizza’s, croque-monsieur?... Er is keuze genoeg!

  Winkelen op de camping

  U vindt op het terrein van de camping zelf een verkooppunt van brood en viennoiserie, wat heel praktisch is ’s morgens voor het ontbijt! Maar ook als het u aan enkele ingrediënten ontbreekt voor een barbecue, het avondmaal of een picknick, is er de kruidenierswinkel om u te depanneren. Op een paar honderd meter van de camping vindt u bovendien een groot aantal handelszaken.

  De faciliteiten op de camping

  Om uw campingverblijf bij ons nog aangenamer, nog leuker, nog comfortabeler en nog subliemer te maken, bieden wij u een grote waaier van diensten aan: WiFi, fietsverhuur, verhuur van gasbarbecues, wasserette, verhuur van lakens,…

  ×