Camping Le Sérignan Plage

Sérignan, Hérault

« Directe toegang tot het zandstrand, 3 zwembaden en een Grieks-Romeins wellnesscentrum! »

8.6 10 2869 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Sérignan Plage

Aan de rand van een groot, ongerept fijnzandstrand geniet u met volle teugen van de charmes van de Middellandse Zee. Zin om lekker te zonnebaden in een heuse oase van groen? Dan moet u in het Yelloh! Village Le Sérignan Plage zijn!

 

Geniet op duizend-en-één manieren van het water op camping Le Sérignan Plage dankzij de verwarmde lagune (850 m²), de waterspeeltuin (800 m²), de 5 reuzenglijbanen, het overdekte en verwarmde zwembad voor de allerkleinsten en het strand met rechtstreekse toegang vanaf de camping.

 

 

Ontdek het water in al zijn aspecten op camping Le Sérignan Plage! Om op vakantie helemaal tot rust te komen en te genieten van volmaakte ontspanning, kunt u ook gebruikmaken van de gezondheidsbaden op een oppervlak van 2800m² en talrijke diensten. Genoeg voor een volmaakte campingvakantie in de Hérault!

Daar word je blij van

 • Rechtstreekse toegang tot de zee aan een groot en mooi fijn zandstrand
 • Infrastructuur op maat van de allerkleinsten en activiteiten voor de kids en de hele familie
 • Buitengewoon aquapark: een 850 m² grote lagune met verscheidene themabaden, 5 reuzenglijbanen, een waterspeeltuin van 1000 m² …
 • Balneo-paradijs van 2800 m²: ergonomische banken, bubbelbad, lichaamsverzorgingen, modelages …
 • Een overdekt zwembad voor de allerkleinste zwemmertjes.
 • Een meer dan 3.000 m² grote speelweide en verscheidene podia
Open van 07/05/2021 tot 27/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 67 32 35 33

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe Lodge-tenten

Yelloh! Village Sérignan Plage op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Op camping Le Sérignan Plage kunt u kiezen uit een enorm waterparadijs en een magnifiek strand. Mogelijkheden genoeg dus om u te ontspannen, plezier te maken, verfrissing te zoeken of sportieve kilometers te maken in het zwembad of in de zee! Glijbanen, een kunstmatige lagune, verwarmde baden: tijdens uw vakantie ontbreekt het u aan niets.

Wellness

Meer weten?

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Sérignan Plage geniet u van onze massageruimte en de rust en relaxatie die ons immense balneo-verwenparadijs in de openlucht te bieden heeft. In een rustgevende, zonovergoten omgeving die geurt naar zuiderse aroma’s ontdekt u een unieke plek aan zee.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Om uw kinderen en tieners een nog mooiere vakantie te bezorgen heeft camping Le Sérignan Plage overal aan gedacht: een speelzaal, kinderclubs voor alle leeftijden en zelfs een workshop ‘Creatief met Natuur’ om met de hele familie van te genieten.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Sport of ontspanning? Het Yelloh ! Village Le Sérignan Plage biedt een grote keuze aan animatie voor een onvergetelijke vakantie: sportief of rustig, in een aangename omgeving, voor alle niveaus en alle leeftijden.

Diensten

Meer weten?

Camping Le Sérignan Plage heeft aan alles gedacht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens uw vakantie! Voorzieningen zijn onder meer een restaurant, een pizzeria, een traiteur en een kruidenierswinkel.

In de omgeving

Meer weten?

Welkom aan de kust van de Hérault! Hier vormen de mediterrane natuur en het cultureel erfgoed één geheel in de schitterende omgeving van de vallei van de Orb of de wijnstreek van de Hérault. Profiteer van uw verblijf in Yelloh! Village Le Sérignan Plage om al die rijkdommen te ontdekken. 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×