Camping Sérignan Plage

Kamperen aan de Middellandse Zee, in Sérignan Plage, is op ontdekking trekken langs kilometerslange fijne zandstranden en prachtige duinen.
Reserveer een Yelloh! Village in Sérignan Plage, een bestemming waar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een onvergetelijke vakantie!

Vakantie op een camping Sérignan Plage

Sérignan Plage is een paradijs voor liefhebbers van windsurfen en kitesurfen, maar ook voor wie zandkastelen wil bouwen of een frisse duik in het water wil nemen. Uw campingverblijf in Sérignan Plage wordt dus ongetwijfeld een voltreffer. De mooi onderhouden kustlijn biedt vijf fijne zandstranden van een hoge kwaliteit. Zacht glooiend kunnen zelfs de allerkleinsten er veilig pootjebaden.

Drie hulpposten garanderen de veiligheid op de stranden. Profiteer van de watersportclubs om kennis te maken met allerlei watersporten. In deze gezellige, ontspannen omgeving is ook een partijtje petanque onder vrienden een leuke bezigheid. Dat doet u best in de schaduw, beschermd tegen de brandende zon van de Middellandse Zee.

Beleef een 100% natuurlijke campingvakantie in Sérignan Plage. Gelegen in de gemeente Sérignan is le Domaine des Orpellières een natuurlijke ruimte van 150 hectare. In dit natuurgebied aan de monding van de Orb vindt u een uitzonderlijke biodiversiteit, die te danken is aan een mix tussen de zoetwater- en de zoutwateromgeving.

×