Camping Portiragnes

Omzoomd door het Canal du Midi bevindt zich Portiragnes, een mooi stadje in het zuiden van Frankrijk. Tussen zee, wijngaarden en heuvelruggen is dit de ideale plek om uw volgende vakantie door te brengen!
Er zijn zo veel manieren om deze prachtige streek te verkennen: te voet, met de fiets, te paard of nog, met de boot. Zo is het mogelijk om stroomopwaarts het canal du midi op te varen – sedert 1996 geklasseerd als UNESCO werelderfgoed – dat dwars door Portiragnes en Portiragnes Plage heen stroomt.

Vakantie op een camping Portiragnes 

Het is rond een kerk daterend uit de 12-de eeuw dat deze stad werd opgebouwd. In dit prachtig stukje natuurgebied kunt u de roze flamingo’s of de asgrijze reigers bewonderen of nog, de typische stieren of paarden van de Camargue… Uw vakantie in Portiragnes is een ware verademing! Onder de mediterrane zon leert u dit stadje vol van tradities kennen, met de feria en de courses camarguaises… Bezoek samen met de familie of vrienden de artisanale markt en ontdek al de wonderbaarlijke dingen die de trots uitmaken van de plaatselijke bevolking.

Camping Portiragnes

Op slechts 4 km van de oude stad vindt u het kustgedeelte van de stad: Portiragnes-Plage. Ontworpen in de jaren 60, in totale harmonie met de natuurlijke omgeving, vindt u er een lang en mooi fijn zandstrand. Profiteer van de vele activiteiten die u er kunt beoefenen: zeilen, windsurfen, kitesurfen, vissen, bodyboard… of geniet gewoon lekker van het zonnetje! Ieder lid van de familie komt ruimschoots aan zijn trekken.

Aarzel niet langer en reserveer uw accommodatie op de camping in Portiragnes!

×