Camping Carnon

Dankzij de unieke indeling en de uitzonderlijke ligging van Carnon kunt u volop genieten van uw vakantie aan zee, in een wondermooie omgeving

Vakantie op een camping Carnon

Beschermde duinen, prachtige stranden, alom gewaardeerd door toeristen uit heel Europa ... Dat typeert de badplaats Carnon. Er bestaan heel wat manieren om dit land van zon, cultuur en erfgoed te ontdekken: een cruise over het kanaal, een trektocht op een trots camarguepaard of een strandwandeling, met familie of lekker romantisch met z'n tweetjes ...

Tijdens uw campingverblijf in Carnon wordt u ondergedompeld in de cultuur van de Camargue, die steunt op eeuwenoude tradities en de zo typische art de vivre: nergens is deze sfeer zo duidelijk voelbaar als op de plaatselijke marktjes of tijdens de feesten ter ere van de patroonheiligen. De Courses Camarguaises, het loslaten van stieren in de straten en de gardiane (stoofpotje van stierenvlees) die in de restaurants in Carnon geserveerd wordt, herinneren u aan de centrale plaats die het stierengevecht in de plaatselijke cultuur inneemt.

Dankzij de ideale ligging kunt u vanuit Carnon heel wat daguitstapjes maken: een bezoek aan Montpellier, het binnenland van Hérault of de Camargue. Alles kan! De fijne zandstranden lenen zich uitstekend voor ontspanning en zonnebaden. Of daag andere vakantiegasten uit voor een partijtje beachvolleybal op de vrij toegankelijke sportvelden. Een zonnig humeur en spontane ontmoetingen kleuren uw dagen aan het strand.

Camping Carnon

Een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, dat is een belofte die een campingvakantie in een Yelloh! Village in de buurt van Carnon ongetwijfeld inlost!

Camping Carnon-Plage

Carnon-Plage is een badplaats met 7 kilometer aan schitterende duinen en fijnzandstranden: de Petit Travers en de Grand Travers. De bewaakte, schoongemaakte en goed ingerichte stranden zijn voorzien van het label “Toerisme & Handicap” en  het Europese milieulabel “Blauwe Vlag” en vormen een ideale omgeving voor een familievakantie op de camping in Carnon-Plage.

×