Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Open van 26/06/2020 tot 14/09/2020
Boek uw verblijf

Uw vakantie op camping
La Petite Camargue

Kies voor een campingvakantie in de unieke Camargue! Yelloh! Village La Petite Camargue, op nog geen 4 kilometer van één van de mooiste Franse stranden aan de Middellandse Zee, is synoniem van een schitterende vakantie in een ongerept en beschermd gebied. Dankzij het grote aquapark met waterglijbanen en de animaties overdag en ´s avonds, is deze camping in de Gard de ideale plaats voor een gezinsvakantie.

 

U zit midden tussen de roze flamingo´s, de wilde paarden en de zoutpannen. Profiteer van uw verblijf op camping La Petite Camargue om de lokale tradities en streekproducten te ontdekken en beleef een onvergetelijke tijd!

Lees het vervolg

Daar word je blij van

  • Een paardrijcentrum en vele dieren op de camping: lama's, geitjes ...
  • Verwarmd aquapark van 1000m², bubbelbad en waterglijbanen
  • Ambachtelijke avondmarkt
  • Gevoel voor feesten: artiestengezelschap, shows, discotheek, uitstapjes naar het brandmerken van de stieren ...
  • Een idyllische omgeving midden in de Camargue op 3 km van de Middellandse Zee
  • Een speelplein voor het geluk van de kinderen
  • In de nabijheid van een dennenbos van 80 hectare en een vijver waar de beroemde flamingo's uit de Camargue nestelen 

Nieuwigheden

  • Nieuwe terrassen voor de cottages
  • Airconditioning geïnstalleerd in de cottages 4/6

La Petite Camargue op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Ontdek het aquapark van het Yelloh! Village La Petite Camargue: verwarmd zwembad, bubbelbaden, 3 waterglijbanen waaronder een multiglijbaan, zwemmen of ontspannen voor een heerlijk rustgevende vakantie op een luxe camping. Met 1000 m² is er plaats voor iedereen. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

De camping La Petite Camargue is ideaal voor kinderen en tieners: het team van de camping heeft animatieclubs per leeftijdscategorie georganiseerd, met verrassende activiteiten waarbij voor elk wat wils is! Voor de allerkleinsten is er zelfs een speeltuin en een pierenbadje!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat biedt de camping La Petite Camargue animaties en activiteiten, aan voor elk wat wils. De camping heeft zelfs een manege waar u paardrijles kunt nemen of tochten kunt maken door de Camargue. Sport, ontspanning: ieder zijn voorkeur!

Diensten

Meer weten?

Ter plekke vindt u alle diensten die u nodig heeft en hoogwaardige voorzieningen. Ook de inrichting met de gekleurde muren, romaanse dakpannen, friezen en arcades zal u zeker bevallen... 

In de omgeving

Meer weten?

De Camargue is een streek van zon en natuur, een streek die u zeker moet gaan ontdekken tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village La Petite Camargue. U bent er in streek van de paarden en de stieren, van de mooiste stranden van Zuid-Frankrijk en tradities die nog steeds worden gerespecteerd. 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×