Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Petite Camargue Aigues-Mortes, Gard

« Een verwarmd zwemparadijs van 1000 m² met glijbanen midden in de Camargue, op 3 km van het strand »

8.2 10 1082 scores Recensies

Camping La Petite Camargue: in de buurt

De Camargue is een streek van zon en natuur, een streek die u zeker moet gaan ontdekken tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village La Petite Camargue. U bent er in streek van de paarden en de stieren, van de mooiste stranden van Zuid-Frankrijk en tradities die nog steeds worden gerespecteerd. 

Camping La Petite Camargue
D62
30220 Aigues-Mortes
FRANKRIJK
+33 (0)4 66 53 98 98
Website van het dorp

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 33' 49''
Lengtegraad: E 4° 9' 31''
Bereken uw route


Ligging
Aigues-Mortes, 5 km
Luchthaven van Montpellier, 24 km
Station van Montpellier, 31 km
De arena van Nîmes, het best bewaarde amfitheater uit de Romeinse tijd, is het gezichtsbepalende monument van de stad. Kom deze rijke periode uit de geschiedenis ontdekken.
Op deze magische plek gaat land geruisloos over in zee en smelten natuur en tradities fraai samen. In de Camargue zult u tijdens uw volgende campingvakantie ogen tekort komen!
Een immens wit zandstrand zover het oog reikt, 12 km lang, badend in een kalme en ondiepe zee, met vele kitesurfers die hun favoriete activiteit beoefenen op een plek die voor hen gereserveerd is, duinen die behoren tot de meest indrukwekkende van de noordkant van de Middellandse Zee...
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Hier moet u tijdens uw vakantie in de Gard echt geweest zijn! In de omgeving van de Pont du Gard kunt u midden in de natuur met de familie allerlei activiteiten beoefenen, u zult het er beslist fantastisch vinden!
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
Laat u bekoren door de versterkte stad Aigues-Mortes, het levensritme in de Camargue en de schoonheid van de ongerepte natuur.
Dankzij de unieke indeling en de uitzonderlijke ligging van Carnon kunt u volop genieten van uw vakantie aan zee, in een wondermooie omgeving
Deze nieuwe stad, gebouwd aan de rand van de zee, is zonder twijfel een van de belangrijkste toeristische attracties aan de Middellandse Zeekust. La Grande Motte heeft een zeer goede reputatie opgebouwd: ieder jaar zakken tienduizenden toeristen uit heel Europa naar hier af om er hun vakantie door te brengen, op de schitterende fijne zandstranden aan de rand van de Middellandse Zee. De blauwe hemel, de stralende zon, de stranden zover het oog reikt, de mediterrane golven,... Tijdens uw campingvakantie in La Grande Motte is het puur genieten aan de kust van de Languedoc Roussillon, tussen de Camargue en Montpellier.
Op campingvakantie komen in Grau-du-Roi is vallen voor de charme van een echt zuiders getint vissershaventje, perfect voor de hele familie. Kom snel dit paradijsje ontdekken! Tijdens uw campingvakantie in Grau du Roi kunt u onder de zuiderse zon tal van activiteiten doen. Strand, watersport, een romantische wandeling naar de vuurtoren in het maanlicht of gaan vissen bij het krieken van de dag: Grau du Roi heeft voor elk wat wils op ieder uur van de dag!
De stad Montpellier, in het Zuid-Franse departement Hérault, draagt de bijnaam “de Hoogbegaafde”. Kom uw volgende vakantie doorbrengen in Montpellier, de hoofdstad van de Languedoc-Roussillon, een stad die charme en cultuur uitstraalt met een stadscentrum dat dateert uit de middeleeuwen.
De zon van het Zuiden, de wind en talrijke invloeden hebben deze stad al 2000 jaar in hun greep. Ook al kent Nîmes vele invloeden en paradoxen, haar karakter is uniek. Romeins, Spaans, Provençaals; in Nîmes zijn invloeden uit alle streken terug te vinden! Maar er is meer dan alleen indrukwekkende architectuur: ook de flamboyante levensstijl en de lokale feesten, de férias, zullen u zeker bevallen.
Port-Camargue is een wijk in de gemeente Grau-du-Roi, in het zuiden van Frankrijk, in Languedoc-Roussillon. Kom dan naar de camping in Port-Camargue, u zal er kennismaken met het goede leven in de Camargue in al haar facetten!
Erfgoed en cultuur, ontspanning en vrije tijd,… U vindt het allemaal in Saintes-Maries-de-la-Mer, u beleeft er uw mooiste vakantie ooit! U kunt de dag afsluiten met een prachtige zonsondergang op het strand van Saintes. Saintes-Maries-de-la-Mer is perfect voor wie er eens tussenuit wil, om te kuieren of om uit te rusten in familiale kring of onder vrienden. Het is een ideale omgeving voor uw campingvakantie.
×