Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Petite Camargue Aigues-Mortes, Gard

« Een verwarmd zwemparadijs van 1000 m² met glijbanen midden in de Camargue, op 3 km van het strand »

8.2 10 2135 scores Recensies

Camping La Petite Camargue: in de buurt

De Camargue is een streek van zon en natuur, een streek die u zeker moet gaan ontdekken tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village La Petite Camargue. U bent er in streek van de paarden en de stieren, van de mooiste stranden van Zuid-Frankrijk en tradities die nog steeds worden gerespecteerd. 

Camping La Petite Camargue
D62
30220 Aigues-Mortes
FRANKRIJK
+33 (0)4 66 53 98 98
info@yellohvillage-petite-camargue.com Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 33' 49''
Lengtegraad: E 4° 9' 31''
Bereken uw route


Ligging
Aigues-Mortes, 5 km
Luchthaven van Montpellier, 24 km
Station van Montpellier, 31 km
De arena van Nîmes, het best bewaarde amfitheater uit de Romeinse tijd, is het gezichtsbepalende monument van de stad. Kom deze rijke periode uit de geschiedenis ontdekken.
Op deze magische plek gaat land geruisloos over in zee en smelten natuur en tradities fraai samen. In de Camargue zult u tijdens uw volgende campingvakantie ogen tekort komen!
Een immens wit zandstrand zover het oog reikt, 12 km lang, badend in een kalme en ondiepe zee, met vele kitesurfers die hun favoriete activiteit beoefenen op een plek die voor hen gereserveerd is, duinen die behoren tot de meest indrukwekkende van de noordkant van de Middellandse Zee...
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Hier moet u tijdens uw vakantie in de Gard echt geweest zijn! In de omgeving van de Pont du Gard kunt u midden in de natuur met de familie allerlei activiteiten beoefenen, u zult het er beslist fantastisch vinden!
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
Laat u bekoren door de versterkte stad Aigues-Mortes, het levensritme in de Camargue en de schoonheid van de ongerepte natuur.
Dankzij de unieke indeling en de uitzonderlijke ligging van Carnon kunt u volop genieten van uw vakantie aan zee, in een wondermooie omgeving
Deze nieuwe stad, gebouwd aan de rand van de zee, is zonder twijfel een van de belangrijkste toeristische attracties aan de Middellandse Zeekust.
Op campingvakantie komen in Grau-du-Roi is vallen voor de charme van een echt zuiders getint vissershaventje, perfect voor de hele familie.
De stad Montpellier, in het Zuid-Franse departement Hérault, draagt de bijnaam “de Hoogbegaafde”.
De zon van het Zuiden, de wind en talrijke invloeden hebben deze stad al 2000 jaar in hun greep. Ook al kent Nîmes vele invloeden en paradoxen, haar karakter is uniek.
Palavas: waar zee, zon en Camargue elkaar ontmoeten. Eenmaal geproefd van haar stranden wilt u nergens anders meer op vakantie gaan!
Port-Camargue is een wijk in de gemeente Grau-du-Roi, in het zuiden van Frankrijk, in Languedoc-Roussillon.
Erfgoed en cultuur, ontspanning en vrije tijd,… U vindt het allemaal in Saintes-Maries-de-la-Mer, u beleeft er uw mooiste vakantie ooit! U kunt de dag afsluiten met een prachtige zonsondergang op het strand van Saintes. Saintes-Maries-de-la-Mer is perfect voor wie er eens tussenuit wil, om te kuieren of om uit te rusten in familiale kring of onder vrienden. Het is een ideale omgeving voor uw campingvakantie.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler