Camping Parc Spirou

Maak van uw vakantie in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur gebruik om de magische wereld van Robbedoes – Spirou voor de Fransen – te ontdekken in een ludiek en spannend attractiepark.

Campingvakantie Parc Spirou

Het attractiepark is opgebouwd rond de 53 albums van ‘Robbedoes & Kwabbernoot’ – in het Frans ‘Spirou & Fantasio’ – die sinds 1938 verschenen. U wordt volledig ondergedompeld in de wereld van de strip en maakt een unieke reis naar het land van uw verbeelding. Uw kinderen zijn vast in de wolken wanneer ze hun helden door het park zien flaneren: Marsupilami, Robbedoes, Lucky Luke, Guust Flater, …

 

Camping Parc Spirou

Ontdek de originele en exclusieve attracties die speciaal voor Parc Spirou ontworpen werden. Er wordt veelvuldig gebruikgemaakt van digitale technologie, zodat de hele familie regelmatig aardig wordt verrast. Ook de andere attracties zijn niet voor angsthazen: de achtbaan, de vrijevaltoren, … Het wordt gieren, lachen, brullen op een dag vol verrassingen en kicks. Neem tijdens uw campingvakantie dus zeker de tijd om Parc Spirou te verkennen.

 

 

Parc Spirou

800 allée de Beaulieu

84170 Monteux

parc-spirou.com

5 campings gevonden

campings Bouches du Rhône

campings Drôme

campings Gard

×