Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Luberon Parc

Charleval, Bouches du Rhône

« Gezellige familiesfeer, schitterend uitzicht op de Luberon en een groot aquapark »

8.8 10 514 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Luberon Parc

Plan uw volgende campingvakantie diep in de Provence, in Yelloh! Village Luberon Parc, in de Bouches du Rhône. In de omgeving liggen de karakteristieke steden Salon de Provence, Aix en Provence en Avignon. Wandel van het natuurreservaat van de Crau naar het natuurpark van de Luberon en laat uzelf betoveren door het gezang van de cicaden.

Camping Luberon Parc ligt tussen lavendelvelden en olijfboomgaarden, tussen les Alpilles, la Camargue en Marseille: Provençaalser kan het niet. U heeft er een schitterend uitzicht op de Luberon en u vindt er comfortabele accommodaties en een zwemparadijs met overdekt zwembad en glijbanen.

Daar word je blij van

 • Een prachtig uitzicht over de Luberon.
 • Ideaal gelegen tussen Avignon en Aix en Provence.
 • Aquapark van 800 m² met ludieke waterspelletjeszone, waterglijbanen, buitenbad, overdekt en verwarmd bad.
 • Gezellige familiesfeer, ideaal voor families met jonge kinderen
Open van 19/06/2020 tot 06/09/2020
Onze receptie: +33 (0)4 42 96 60 60

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten
 • Activiteiten

Luberon Parc op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Camping Yelloh! Village Luberon Parc ligt in een unieke omgeving, in een spectaculaire natuur onder de stralende Provençaalse zon, maar uiteraard wel met voldoende gelegenheid tot verkoeling. In het zwemparadijs met peuterbad, glijbanen en een overdekt en verwarmd zwembad vinden jong en oud alles wat ze maar wensen.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Omdat een vakantie pas geslaagd is als elk lid van de familie tevreden is, beschikt camping Yelloh! Village Luberon Parc over een kinderclub met activiteiten die perfect bij hun wensen aansluiten!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Tijdens uw verblijf zult u versteld staan van het aantal activiteiten die in de omliggende natuurgebieden mogelijk zijn. Touwenparcours, reuzendoolhof of laser ball, het zijn slechts enkele van de activiteiten die u kunt doen. U kunt u ook overgeven aan de genoegens van het water in ons zwemparadijs. 

Diensten

Meer weten?

Op camping Luberon Parc vindt u alles wat u nodig heeft om onbezorgd en in alle comfort van uw vakantie te genieten: u beschikt onder meer over een bakkerij, een kruidenierswinkel, een wasserette en wifi.

In de omgeving

Meer weten?

Profiteer van uw vakantie om de schitterende Provence te ontdekken! Lavendelvelden, dennenbossen of Provençaalse steden waar het gonst van het kleurrijke 'Accent du Sud': wat een omgeving!  

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×