Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Luberon Parc Charleval, Bouches du Rhône

« Gezellige familiesfeer, schitterend uitzicht op de Luberon en een groot aquapark »

8.9 10 527 scores Recensies

De diensten van de camping Luberon Parc

Op camping Luberon Parc vindt u alles wat u nodig heeft om onbezorgd en in alle comfort van uw vakantie te genieten: u beschikt onder meer over een bakkerij, een kruidenierswinkel, een wasserette en wifi.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Huuraccommodaties Premium
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar 500 m
Kapper 500 m
Discotheek 35 km
Geldautomaat 500 m
Kruidenier / Supermarkt 9 km

Aan de receptie

Camping Yelloh! Village Luberon Parc heeft aan u gedacht: voor families die dit wensen is er verhuur van lakens, handdoeken, koelkasten en ook babykits. Er is tevens, gratis, een bibliotheek, een postservice en een uitleendienst voor strijkijzers en strijkplanken.

Pluspunt: wij bieden u voor uw verblijf een gratis verbinding per staanplaats aan. Extra verbinding tegen betaling. 

Restauratie

Bar, eetgelegenheid ter plaatse of meeneemgerechten: u hebt de keuze! Om u dorst te lessen tijdens warme zomeravonden met de familie of onder vrienden is er het terras van onze bar. Ons restaurant biedt intussen vele traditionele gerechten en grillades aan, ter plaatse of om mee te nemen: en wat is er leuker dan genieten van een maaltijd met de familie, comfortabel gezeten op een terras, met zicht op het Luberon?

Winkels

Om een ontbijt klaar te maken met vers brood of om inkopen te doen voor een picknick, beschikt de camping zelf over een kruidenierswinkel met een afdeling brood en viennoiserie.

Op een paar honderd meter bevinden zich de handelszaken van het dorp Charleval of hebt u ook de mogelijkheid Provençaalse markten te bezoeken die op verschillende plaatsen in de omgeving georganiseerd worden; zij laten toe uw hart op te halen aan de lokale smaken en de regio te ontdekken vanuit een andere hoek ... De gastronomie van de Luberon nodigt u uit aan tafel tot groot plezier van uw smaakpapillen!

×