Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Luberon Parc Charleval, Bouches du Rhône

« Gezellige familiesfeer, schitterend uitzicht op de Luberon en een groot aquapark »

8.7 10 538 scores Recensies

In de buurt van camping Luberon Parc

Profiteer van uw vakantie om de schitterende Provence te ontdekken! Lavendelvelden, dennenbossen of Provençaalse steden waar het gonst van het kleurrijke 'Accent du Sud': wat een omgeving!  

Camping Luberon Parc
Avenue du Bois BP235
13350 Charleval en Provence
FRANKRIJK
+33 (0)4 42 96 60 60
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 42' 49''
Lengtegraad: E 5° 14' 46''
Bereken uw route


Ligging
Charleval en Provence, 1 km
Luchthaven van Marseille - Marignane, 60 km
Station van Aix TGV, 40 km
Vier uw vakantie in de bergen tijdens uw verblijf in de Provence! Het Natuurpark van de Alpilles, in de Bouches-du-Rhône, laat u tegelijk kennismaken met de veelzijdige rijkdommen van de Provence en het schitterende berglandschap!
Ontdek tijdens uw vakantie in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur het Luberon-gebergte. Wedden dat u meteen weg bent van de adembenemende panorama’s?
Tussen de zee en de bergen ligt de Provence met haar ontelbare historische, culturele en culinaire schatten die u een uitzonderlijke vakantie beloven.
Het natuurreservaat Coussouls de Crau is een ongelooflijk gevarieerd en authentiek gebied met een rijk erfgoed van natuur en veeteelt. Het ligt tussen Alpilles en de Middellandse Zee, vlak bij Arles.
De meren van Sainte Croix en Esparron lenen zich uitstekend voor alle denkbare vormen van watersport en waterplezier. Ervaar het zelf en neem een duik in het heldere, frisse water!
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
Charleval is een klein stadje dat een ideale ligging heeft: gelegen aan de grens tussen het departement Bouches-du-Rhône en de Vaucluse, aan de voet van de zacht glooiende heuvels van het Massif des Costes, is het een perfect startpunt om de mooiste plekken van de Luberon te ontdekken. U vindt hier een prachtig kasteel (dat helaas niet open is voor bezoek) en een mooi zwembad in een pijnboombos. Voor een frisse duik tijdens uw bezoek aan de Luberon!
Op het kruispunt van tijdperken en tradities toont Aix-en-Provence duidelijk haar erfgoed en moderniteit. Deze karaktervolle cultuurstad onthult al haar rijkdommen tijdens een wandeling langs de kathedralen en herenhuizen of tijdens een kleine pauze in de schaduw van een mimosa in een van de talrijke tuinen van Aix-en-Provence. Een stad die de moeite waard is om te ontdekken tijdens uw campingvakantie! Ontdek de schatten van Aix-en-Provence tijdens een wandeling door het centrum. Het architecturale en culturele erfgoed brengen u in vervoering. De cours Mirabeau bijvoorbeeld is een streling voor het oog, met talrijke fonteinen en groenzones, een frisse oase tijdens uw campingvakantie.
Avignon, de voormalige pausenstad die nu vooral bekend is om zijn theaterfestival, is een uitzonderlijke stad. Een schitterende bestemming die een bezoek meer dan waard is! Avignon is ook een echte cultuurstad met een wereldberoemd theaterfestival en talloze musea. Stap er eens binnen en bewonder middeleeuwse schilderijen, hedendaagse kunst of het allermooiste werk van de impressionisten. Wie houdt van geschiedenis, kan hier zowel prehistorische vondsten als resten uit de Klassieke Oudheid bewonderen. En misschien hebt u wel het geluk om één van de theatervoorstellingen te kunnen bijwonen tijdens het festival van Avignon? Het is zonder meer één van de grootste theaterfestivals ter wereld. Verlaat Avignon overigens in geen geval zonder de Hallen te hebben gezien, een enorme overdekte Provençaalse markt. Het is dé plek om een lekkere fles Côtes du Rhône op de kop te tikken, zodat u thuis nog wat kunt nagenieten!
Cassis, is een typisch Provençaals dorp met uitzicht op de Middellandse Zee. Het ligt aan de Côte d’Azur en behoort tot de mooiste dorpen van Frankrijk.
Een plek die niet mag ontbreken op uw vakantieprogramma! Charme, rust en sereniteit zijn steevast op de afspraak in L’Isle sur la Sorgue
Marseille, met haar bijzondere licht en rijke kunst- en cultuurerfgoed, is een zowel Provençaalse als mediterrane stad waar u van harte welkom bent!
Welkom in Salon-de-Provence, in een streek waar tradities en cultuur centraal staan, waar olijfbomen, zeep en lavendel de plak zwaaien en waar de zon elke dag schijnt. Maak zeker ook even een ommetje langs de bekende zeepziederijen van Salon-de-Provence, hier kunnen de bezoekers kennismaken met de knowhow en de tradities van weleer...

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler