Camping Aix-en-Provence

Op het kruispunt van tijdperken en tradities toont Aix-en-Provence duidelijk haar erfgoed en moderniteit. Deze karaktervolle cultuurstad onthult al haar rijkdommen tijdens een wandeling langs de kathedralen en herenhuizen of tijdens een kleine pauze in de schaduw van een mimosa in een van de talrijke tuinen van Aix-en-Provence. Een stad die de moeite waard is om te ontdekken tijdens uw campingvakantie!

Ontdek de schatten van Aix-en-Provence tijdens een wandeling door het centrum. Het architecturale en culturele erfgoed brengen u in vervoering. De cours Mirabeau bijvoorbeeld is een streling voor het oog, met talrijke fonteinen en groenzones, een frisse oase tijdens uw campingvakantie.

Vakantie op een camping Aix en Provence

Voor verleden en geschiedenis moet u in het centrum van Aix-en-Provence zijn: Gallische overblijfselen, Romeinse thermen, indrukwekkende middeleeuwse kathedralen, monumenten uit de 18de eeuw ... Tijdens uw bezoek aan het oude centrum van Aix-en-Provence wordt u meegevoerd op een reis door de tijd.

Uw verblijf op de camping in Aix-en-Provence is niet compleet zonder een bezoekje aan het artistieke en culturele erfgoed van deze stad. De werkplaats van de beroemde schilder Cézanne, de prestigieuze fondation Vasarely met de indrukwekkende beeldhouwwerken of de Cité du Livre geven deze stad, die de grootste artiesten heeft geïnspireerd, een immense aantrekkingskracht.

Levendige voetgangersstraatjes, kleine, schaduwrijke Romeinse steegjes ... De oude bisschoppelijke stad, die vroeger alleen bestemd was voor graven en bisschoppen, is vandaag de dag een drukke handelsbuurt vol geschiedenis. Hier moet u zeker even stoppen tijdens uw bezoek aan Aix-en-Provence!

×