Camping Alpes De Haute Provence

Criteria wissen
Laad de batterijen op met hydrotherapie, wintersport en openluchtsport, op de plaats waar de Provence en de Alpen elkaar ontmoeten! Zon, bergen, meren, rivieren en vooral: een niet te evenaren gevoel van welbehagen!

Vakantie op een camping Alpes de Haute Provence

Op dit kruispunt van het mediterrane klimaat en de glooiingen van de Alpen bezorgt uw verblijf op een camping in de Alpes de Haute Provence u een smaak van vrijheid. Deze authentieke regio verenigt 12 gemeenten die geklasseerd zijn als "Dorpen en steden met karakter". Hiertoe behoren Seyne-les-Alpes, Annot, Castellane en Manne.

De zuivere ziel van deze kleine merkwaardige dorpjes zorgt voor rust en sereniteit. Kom even op adem in een typische herberg, met een roerei met truffels uit Riez of met lavendelhoning. Een glaasje Génépi, de regionale drank, bevat voldoende energie voor een hele namiddag wandelen op de afgebakende paden.

Bezoek de charmante versterkte steden van de Haute Savoie of bewonder de Romaanse architectuur van de steden uit de elfde eeuw. De hooggelegen vlakten zorgen ervoor dat uw verblijf op een camping in de Alpes de Haute-Provence onder een heldere hemel verloopt.

De hoge bergen schenken u overdag een adembenemend uitzicht op de regio en 's nachts een fantastische sterrenhemel. Deze regio kan bogen op één van de grootste Europese observatoria, dat er gebruik maakt van de uitzonderlijk heldere hemel. Ga er ook eens een kijkje nemen!

Camping Alpes de Haute Provence

Een verblijf op een camping in de Alpes de Haute-Provence: een stapje dichter bij de sterren.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Om te ontdekken
×