Camping Saint Jean Montclar

Een skistation en een echt bergdorpje: breng uw vakantie door in Saint-Jean-Montclar!
Probeer dit jaar de camping van Saint-Jean-Montclar. U zal verrast zijn door het comfort van de accommodaties en de ontspanningsmogelijkheden.

Vakantie op een camping Saint-Jean-Montclar

Op 1300 meter hoogte, in het noorden van de Haute Provence, in het Massief de la Blanche, ligt dit skistation waar u kunt deelnemen aan een heleboel activiteiten in een typische bergsfeer.

 

De streek geniet een adembenemend, wild landschap, het ideale decor voor wie uit is op belevenissen in de vrije natuur.

 

Ontdek de bergmeren en het fort van Dormillouse, dat op de hele vallei uitkijkt, te voet, met de fiets of, voor de durvers onder u, met een parapente. Aanschouw enkele stappen verderop een bos met loof- en naaldbomen!

 

De Haute Provence beschikt over het grootste geologische reservaat van Europa dankzij zijn geografische ligging op de overgang tussen de Alpen en de Provence. Niet te missen hier zijn de beroemde "demoiselles coiffées" of aardpijlers, een grote rotskolom, en de venen van Saint Léger, een vochtige zone met een apart ecosysteem.

 

In Saint-Jean-Montclar liggen twee hellingen die meteen twee skidomeinen vormen en voor iedereen geschikt zijn. Jong en oud zullen weg zijn van deze idyllische landschappen.

 

Wist je dat?

 

Montclar is ook een bronwater uit de bergen met een mineraalwaterlabel - een luxe die je in elke kraan vindt!

×