Camping Savines-le-Lac

Tussen een meer en het Ecrinsgebergte ligt de stad Savines-le-Lac, die u kennis laat maken met alle charmes van de zuidelijke Alpen! U zult hier een unieke vakantie beleven, in een fantastische natuurlijke omgeving.
Het oude dorp van Savines is verwoest en overstroomd door het meer, maar de herbouwde stad van Savines-le-Lac heeft het label ‘erfgoed van de 20ste eeuw’. Dat is uitzonderlijk in Frankrijk!

Campingvakantie  Savines-le-Lac

De zuidelijke Alpen, de landschappen, het klimaat hier met 300 dagen zon per jaar… Dat zijn de ingrediënten van uw campingvakantie in Savines-le-Lac. Meer of bergen, er is zoveel te ondernemen en te ontdekken!

De stad Savines-le-Lac, vlak bij het meer van Serre-Ponçon, is ideaal voor allerlei watersportactiviteiten, van zeilen tot wakeboarden, van vissen tot gezellig met de hele familie zwemmen.

Vakantiegangers die rust zoeken kunnen eenvoudig aan boord klimmen van een rondvaartboot om het meer te verkennen, of te voet langs de oevers wandelen, tot aan het Water- en Energiemuseum.

Camping Savines-le-Lac

Tijdens uw campingvakantie in Savines le Lac kunt u talloze fysieke activiteiten en extreme sporten ontdekken of herontdekken. Paardrijden, bergbeklimmen, quad, via ferrata, wildwatersporten op de rivier de Durance of de Ubaye… U hoeft alleen nog maar te kiezen!

 Op slechts een paar kilometer afstand van Savines-le-Lac liggen de ‘Demoiselles Coiffées’, een etappe die niet mag ontbreken tijdens uw verblijf: dit natuurverschijnsel is zeer indrukwekkend en spectaculair!

Maak ten slotte van uw verblijf in Savines-le-Lac gebruik om de typische gastronomie van de zuidelijke Alpen te proeven: ravioli uit de Dauphiné, aardappel- en kaasbeignets. Culinaire ontdekkingen staan op het menu!

×