Camping Hautes-Alpes

Zoek voor uw volgende campingvakantie de hoogte op in het departement Hautes Alpes! Frisse lucht en natuur staan hier centraal…

Campingvakantie Hautes-Alpes

In het ten noorden van de Provence en niet ver van de Italiaanse grens gelegen departement Hautes-Alpes zult u een spectaculaire vakantie beleven.

U vindt er schilderachtige steden en dorpen, steile kliffen, indrukwekkend hoge bergen en ontelbaar veel wandelpaden: een ideale plek voor een 100% natuurvakantie! Kom hier uw longen vullen met heerlijk frisse lucht!

Ook al bevindt u zich hier in een waar paradijs voor wandelaars en liefhebbers van extreme sporten, in de Hautes-Alpes kunt u ook watersporten beoefenen! Het meer van Serre-Ponçon biedt heel veel mogelijkheden: wakeboarden, windsurfen, waterskiën, zwemmen of lekker wandelen langs de oevers terwijl u geniet van de prachtige uitzichten op de omgeving.

 

Camping Hautes-Alpes

De Hautes-Alpes staan ook bekend om hun erfgoed, tradities en bijzonder schilderachtige stadjes en dorpen. Wandel in Briançon, een van de zonnigste steden van Frankrijk, langs de vestingmuren van Mont Dauphin, verken het centrum van Embrun, vlak bij het meer van Serre-Ponçon, of bewonder de schitterende landschappen rondom Argentière-la-Bessée en het beschermde dorp La Grave. Profiteer van uw bezoek en maak een wandeling in de streek: de vergezichten zijn er adembenemend! U moet ook zeker een stop maken in het dorp Saint-Véran: dit op 2000 meter gelegen pareltje is niet alleen een van de hoogstgelegen dorpen van Europa, maar ook een van de mooiste dorpen van Frankrijk!

De Hautes-Alpes is een streek die zich bij uitstek leent voor allerlei sporten in de buitenlucht: skiën in de winter (u vindt er talrijke wintersportplaatsen) en wandelen in de zomer, maar u kunt er ook kennismaken met sporten als canyoning, raften, via ferrata en zelfs klimmen! 

91 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Alpes de Haute-Provence

campings Var

campings Bouches du Rhône

campings Alpes Maritimes

Om te ontdekken
×