Camping Gap

Ontdek Gap, een zonnige stad die bruist van energie, tijdens uw campingvakantie. Campingvakanties in Gap zijn een uitstekende gelegenheid om eens lekker bij te tanken in de pure berglucht…. Het Nationaal Park Les Ecrins, dat al jaren een beschermd gebied is, herbergt een zeer diverse flora en fauna. Dankzij dit park kunt u heerlijk ontspannen op een prachtige plek in de natuur.

Vakantie op een camping Gap

Wanneer u uw campingvakantie in Gap en omgeving doorbrengt, zult u een erfgoed ontdekken met een uniek karakter. De kathedraal van Gap, een gebouw met een robuuste architectuur bezit een ongelooflijke akoestiek die door bepaalde zangers bijzonder gewaardeerd wordt. Daarom is deze kathedraal een volwaardige concertzaal geworden. Wanneer u met een ijsje in de hand door de gezellige straten van Gap wandelt, stop dan bij de vele fonteinen die de stad rijk is en die bijdragen tot een kalme en serene sfeer in de stad. Vergeet niet om ook een bezoek te brengen aan het domaine de Charance dat op minder dan 10 minuten van het centrum ligt. Het domein strekt zich uit over een terrein van bijna 220 ha en biedt u een uitzonderlijk uitzicht.

Camping Gap

Gap is een sportieve stad en biedt u een grote hoeveeheid aan activiteiten voor de hele familie. Tijdens prachtige wandelingen rondom het meer van Charance, kunt u genieten van het berglandschap. Anderen zullen wellicht liever de fiets pakken om geweldige plaatsen te bezoeken bijvoorbeeld langs het circuit van les Balcons du Gapençais. Spanningzoekers hoeven niet achter te blijven: klimmen, via ferrata en afdalingen van de berghellingen per mountainbike zorgen ervoor dat u voor 200% van uw vakantie geniet.

Wanneer u kampeert in Gap, een sportieve en culturele stad, beleeft u een complete vakantie waar u volledig van uitrust. Twijfel dus niet langer! Reserveer uw campingvakantie in Gap.

×