Camping Saint-Vincent-les-Forts

Kies de camping van Saint-Vincent-les-Forts om uw campingvakantie door te brengen!
De Alpes de Haute-Provence in al hun glorie zijn er voor u! Neem de authenticiteit in u op tijdens uw campingvakantie in Saint-Vincent-les-Forts. Daar waar zon en bergen één zijn!

Vakantie op een camping Saint-Vincent-les-Forts

Het woord ‘majestueus’ komt hier volledig tot zijn recht: het kleine stadje Saint-Vincent-les-Forts, gedomineerd door het fort van Vauban, liggend aan de voet van steile kliffen en omringd door blauwige bergen, biedt u een adembenemend landschap. U heeft er een prachtig uitzicht over het meer van Serre Ponçon! Geen twijfel mogelijk: u bevindt zich in de Alpes de Haute-Provence, in het land van bergen en zon.
Wanneer u uw campingvakantie doorbrengt in Saint-Vincent-les-Forts, dan ontdekt u een stadje dat haar tradities en eigen identiteit heeft weten te behouden. Geuren van gemaaid gras, koebellen ...

Camping Saint-Vincent-les-Forts

De stad Saint-Vincent-des-Forts is ook bekend voor alle sportieve activiteiten die er beoefend kunnen worden: de Alpen vormen uw speelterrein! Vanaf de basis van Saint-Vincent-les-Forts kunt u leren parapenten en uw vakantie naar een hoger niveau tillen! Liefhebbers van sensatie kunnen hun hart ophalen met sporten als mountainbiken! U kunt zich ook initiëren in rafting, canyoning of hydrospeed op een van de alpenrivieren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van uw campingvakantie in Saint-Vincent-des-Forts iets speciaals te maken voor alle familieleden. Aarzel niet en reserveer vanaf nu uw campingvakantie in Saint-Vincent-les-Forts in een van de mooiste campingdorpen waarover de Yelloh! Village groep beschikt.

×