Camping Bouches-du-Rhône

In deze streek vol contrasten krijgt u de smaak van de Provençaalse vakantie te pakken, tussen berg en zee, tussen calanques en Alpilles.

Vakantie op een camping Bouches du Rhône

In het uiterste westen bevindt zich de Camargue, deze ongerepte streek die uw verblijf op een camping in de Bouches du Rhône een authentieke toets bezorgt. Bewonder de biodiversiteit, uniek in heel de wereld, van het ornithologische park van Pont de Gau en laat u betoveren door de roze flamingo's, de reigers en de aalscholvers. In de Camargue zijn stieren en witte paarden heer en meester. De manadiers en gardians, de stierentemmers en veehouders van de Camargue, wijden een leven vol arbeid en eerbied aan deze dieren.

Anderzijds bezorgen economische, industriële en kosmopolitische trekpleisters als Marseille en Aix en Provence de streek een grootstedelijk element. De stad Marseille, bekend tot ver over de Franse landgrenzen, is zonder twijfel het symbool van dit departement. Haar charme, historische monumenten, levensstijl en mediterrane landschappen trekken jaarlijks miljoenen bezoekers aan. En wanneer komt u? Het karakter van de Bouches du Rhône zorgt voor nieuwsgierigheid en opwinding. Aix en Provence staat bekend om zijn warme en feestelijke studentikoze sfeer. Het is een stad die nooit slaapt.

Ten oosten van Marseille ligt een prachtige en onvergelijkbare kustlijn. 4.000 hectare calanques bezorgen u momenten van rust en ontspanning in een idyllisch kader. Neem een duik in het heldere, aangenaam warme water, in een decor als op een ansichtkaart. De kliffen, die zich oprichten langs de kreken, zonderen u af van de rest van de wereld.

Camping Bouches du Rhône

De Alpilles in het noorden geven uw verblijf op een camping in de Bouches du Rhône een stukje berggevoel. De vele aantrekkelijke facetten van deze streek zullen niet nalaten u te bekoren.

1 camping gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Alpes de Haute-Provence

campings Var

campings Alpes Maritimes

We bevelen u ook aan

campings Gard

Om te ontdekken
×