Camping Arles

Criteria wissen
De in het zuidoosten van Frankrijk gelegen stad Arles strekt zich uit over meer dan 700 km² en is daarmee de grootste gemeente van Europees Frankrijk. Met haar historische, culturele en natuurlijke erfgoed is deze stad de ideale bestemming voor uw volgende vakantie.
Arles, historische stad bij uitstek! Het als kunst- en geschiedenisstad geklasseerde Arles heeft haar architecturale en culturele erfgoed goed weten te bewaren. Wandel rond met de familie of vrienden en laat u verrassen door het Romeinse theater, het indrukwekkende amfitheater, de kerk Notre-Dame-de-la-Major, de oude kathedraal Saint-Trophime, het Romeinse circus dat tijdens archeologische opgravingen tevoorschijn kwam of de bijzondere Thermen van Constantijn. Alle monumenten staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Gard

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Charleval

Vakantie op een camping Arles

Arles, natuurstad bij uitstek! Het grondgebied van de stad omvat vier natuurgebieden: met de vlakte van Trébon en de Alpilles in het noorden, de vlakte van de Crau in het oosten en de Camargue in het zuiden biedt Arles u volop gelegenheid lekker de natuur in te trekken. Maak kennis met de rijke flora en fauna van de streek: roze flamingo’s, witte paarden, zwarte stieren… en nog vele andere dieren en bijzondere plantensoorten.

Kies voor uw volgende vakantie met familie of vrienden de Camargue en de prachtige stad Arles als eindbestemming. Deze stad herbergt ontelbare bezienswaardigheden en zal bij jong en oud absoluut in de smaak vallen!

Laat u na een dag van ontdekkingen verleiden door een van de vele culinaire specialiteiten! Gestoofd stierenvlees (Gardianne de taureau), lokale worstjes, de lokale kaas Tomme d'Arles: stuk voor stuk lekkernijen die de smaakpapillen van jong en oud zullen strelen.

Arles, feeststad bij uitstek! Ontdek alle tradities van de stad en geniet van de gemoedelijke sfeer. Uw vakantie zal in het teken staan van talrijke leuke evenementen. Beleef de Paasferia, de vele evenementen rondom de stier en de verkiezing van de Koningin van Arles van dichtbij, of laat u verleiden door een van de gezellige muziekfestivals…. Elk jaar worden de “Rencontres d’Arles” georganiseerd, een must voor liefhebbers van fotografie! Tijdens dit fotofestival zijn er door de hele stad meer dan 60 exposities te vinden.

×