Camping De Pont du Gard

Hier moet u tijdens uw vakantie in de Gard echt geweest zijn! In de omgeving van de Pont du Gard kunt u midden in de natuur met de familie allerlei activiteiten beoefenen, u zult het er beslist fantastisch vinden!

Als u een bezoek brengt aan de Pont du Gard reist u 40 eeuwen terug in de tijd, dwars door de gebeurtenissen en tradities die deze streek gevormd hebben, van de prehistorische mens die hier in de omgeving woonde tot de Romeinen die deze schitterende brug hebben gebouwd. U zult zien: de brug behoort tot de best bewaard gebleven Romeinse overblijfselen ter wereld!

 

De Pont du Gard breekt ook in deze tijd nog alle records: met zijn hoogte van 49 meter en maar liefst 3 niveaus is dit het hoogste aquaduct ter wereld!  De brug leent zich perfect voor een familie-uitje. Met de archeologische exposities, de zwemmogelijkheden in de rivier en een interessant openluchtparcours kan de hele familie zich uitleven en de mediterrane natuur ontdekken. En ‘s avonds kunt u hier genieten van een prachtige licht- en geluidshow! 

 

 

Site du Pont du Gard
La Bégude
400 Route du Pont du Gard
30210 Vers-Pont-du-Gard

www.pontdugard.com

2 campings gevonden

campings Gard

×