Camping Salon-de-Provence

Welkom in Salon-de-Provence, in een streek waar tradities en cultuur centraal staan, waar olijfbomen, zeep en lavendel de plak zwaaien en waar de zon elke dag schijnt.
Maak zeker ook even een ommetje langs de bekende zeepziederijen van Salon-de-Provence, hier kunnen de bezoekers kennismaken met de knowhow en de tradities van weleer...

Vakantie op een camping Salon-de-Provence

Breng vanop de camping een bezoek aan deze stad, een van de oudste in de Provence, en laat u meevoeren voor een reis in de tijd, in de voetsporen van Nostradamus. Bezoek het huis van deze beroemde inwoner en probeer zijn voorspellingen te ontcijferen in de schaduw van zijn standbeeld.

In het zo typische stadscentrum kunt u zich laten onderdompelen in de Provençaalse sfeer van deze stad. Geuren, kleuren, ... In de steegjes, in portiekjes of op de schaduwrijke terrassen komen alle smaken en parfums van de Provençaalse zomer u tegemoet tijdens uw campingvakantie in Salon-de-Provence.
 
U gaat weer naar huis met een koffer vol foto's en souvenirs: de kleurrijke marktjes vol zuiderse smaken, de beroemde "fontaine moussue" of de imposante Porte du Bourg-Neuf zijn grote troeven om te kiezen voor een campingvakantie in Salon-de-Provence.

Tijdens uw verblijf krijgt u misschien de kans een ferrade (brandmerkritueel) bij te wonen. Dit is een traditioneel feest van rundveehouders en een absolute must tijdens uw bezoek: terwijl u geniet van een sappig lammetje aan het spit bewondert u de fiere guardians, die hoog op hun paard de stieren voortdrijven.

×