Camping Het meer van Serre-Ponçon

Kom op campingvakantie naar het meer van Serre Ponçon en (her)ontdek dit kleine paradijs.

Vakantie op een camping Het meer van Serre-Ponçon
Daar waar de Provence en de Alpen elkaar ontmoeten, waar het water fris en zuiver is, en het klimaat nog erg zuiders, daar bevindt zich het meer van Serre-Ponçon. Eenmaal aangekomen beleeft u een vakantie op het ritme van de natuur. Hier kunt u uw favoriete watersport beoefenen, van windsurfen tot vissen.
Het sleutelwoord hier is zuiverheid: zuiver water, zuivere lucht en een zuivere hemel. De natuurlijke omgeving van Serre-Ponçon vormt het prachtige kader voor al uw wandelingen en expedities, met de fiets, te voet, te paard of zelfs op de rug van een ezel... Wat kinderen altijd geweldig leuk vinden!
Bij een wandeling rond het meer zult u onder de indruk zijn van de grootte van dit kunstmatige waterreservoir. Drie dorpen dienden onder water gezet te worden om dit stuwmeer te bouwen en zijn nu volledig verdwenen onder het wateroppervlak. Er rest slechts één spoor van de gebouwen van vroeger: een kleine kapel in het midden van een minuscuul eiland dat zich fier boven het water opricht.

 

Camping Het meer van Serre-Ponçon
Serre-Ponçon is niet alleen een paradijs voor de sportievelingen: het is ook de favoriete bestemming van diegenen die houden van een rustige vakantie! Hier is zonnen en zwemmen, op de aangelegde en bewaakte stranden of aan de wilde inhammen, een ware religie! Water, bergen en de zon: dat zijn de ingrediënten van uw campingvakantie in Serre-Ponçon.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×