Camping Les Tournels

St Tropez, Var

« Een verwarmd zwemparadijs van 4000 m² en een wellnesscentrum in een unieke natuuromgeving »

8.2 10 2503 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les Tournels

Yelloh! Village Les Tournels ligt midden in een eeuwenoud pijnboombos op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op de Golf van Saint Tropez. Ontspanningsmogelijkheden genoeg, in het verwarmde zwemparadijs van ruim 4000m² met lagune, ludiek peuterbad en glijbanen, of in de SPA "Entre Vigne et Mer", met gezondheidsbaden, een relaxzwembad en een fitnessruimte. Daarnaast kunt u uw campingvakantie aan de Côte d'Azur larderen met de talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor een onvergetelijke vakantie hoeft u niet verder te zoeken dan camping Les Tournels.

 

U zit er midden tussen de wijngaarden, vlak bij het Provençaalse dorpje Ramatuelle en op slechts 1,5 kilometer van het beroemde strand van Pampelonne!

Daar word je blij van

 • Een fantastisch kader aan de Côte d’Azur met zicht op zee in een pijnboombos van 20 hectare op de heuvels van Ramatuelle
 • Aquapark van 4.000 m² met zijn balneo van 1.000 m²
 • Familiale sfeer met clubs en gevarieerde activiteiten voor de kinderen
 • Alle diensten ter plaatse om je het leven gemakkelijker te maken
Open van 03/05/2021 tot 01/11/2021
Onze receptie: +33 (0)4 94 55 90 90

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Renovatie en uitbreiding van een sanitairgebouw

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Ontdek het verwarmde zwemparadijs van Yelloh! Village Les Tournels! In de lagune, op de glijbanen, in de bubbelbaden of het pierenbad: er is genoeg te beleven voor jong en oud. De camping is ideaal gelegen, op slechts 1,5 km van het mooie strand van Pampelonne.

Wellness

Meer weten?

De vakantie is het moment bij uitstek om te ontspannen en uw lichaam te verzorgen. Daarvoor kunt u terecht in wellnesscentrum 'Entre mer et vigne', dat beschikt over een buitenbad, bubbelbaden, een binnenbad, een sauna, een hamam en een fitnessruimte!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Naar uw kinderen heeft u geen omkijken op camping Les Tournels. In de gratis kinderclubs kunnen ze zich onder begeleiding uitleven met allerlei activiteiten zoals knutselen, tekenen en sporten. Een succesrecept voor een onvergetelijke vakantie en nieuwe ontdekkingen! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Op camping Yelloh! Village Les Tournels wordt alles in het werk gesteld om uw vakantie anders dan anders te maken. Er is een gevarieerd aanbod van rustige en sportieve activiteiten waarin iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Diensten

Meer weten?

Op camping Les Tournels vindt u alle diensten en voorzieningen die u nodig heeft voor een aangename en comfortabele vakantie: een restaurant, een receptie en zelfs een kapper. Met zo'n aanbod kunt u nog intenser van uw vakantie genieten! 

In de omgeving

Meer weten?

Neem uw verblijf in vakantiedorp Les Tournels te baat om uitstapjes naar de Côte d'Azur en het binnenland van de Provence te maken. Het is onmogelijk om niet te vallen voor de charmes van deze mediterrane regio tussen de 'Gorges du Verdon' en het strand. 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×