•  
  •  
Camping Les Tournels St Tropez, Var

Een verwarmd zwemparadijs van 4000 m² en een wellnesscentrum in een unieke natuuromgeving

8.4 10 3490 scores Recensies
Boek uw verblijf

Camping Les Tournels: in de buurt

_

Neem uw verblijf in vakantiedorp Les Tournels te baat om uitstapjes naar de Côte d'Azur en het binnenland van de Provence te maken. Het is onmogelijk om niet te vallen voor de charmes van deze mediterrane regio tussen de 'Gorges du Verdon' en het strand. 

Camping Les Tournels
Route de Camarat
83350 Ramatuelle
FRANKRIJK
+33 (0)4 94 55 90 90
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 12' 20''
Lengtegraad: E 6° 39' 2''
Bereken uw route


Ligging
Ramatuelle, 4 km
Luchthaven van Nice, 108 km
Station van Saint Raphaël, 38 km
Welkom aan de Côte d’Azur! Ontdek of herontdek tijdens uw campingvakantie deze tot de verbeelding sprekende regio… Zon, Middellandse Zee, kreken en calanques wachten op u!
De Gorges du Verdon, een door de rivier uitgesleten kloof van meer dan duizend jaar oud, die laat zien hoe nietig de mens eigenlijk is, wordt wel beschouwd als de mooiste canyon van Europa.
Ten zuiden van de Provence heten de eilanden van Porquerolles, Port-Cros en Levant u van harte welkom voor momenten van ontspanning en ontdekkingen! De mediterrane natuur is hier op zijn mooist!
Tussen de zee en de bergen ligt de Provence met haar ontelbare historische, culturele en culinaire schatten die u een uitzonderlijke vakantie beloven.
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
Luxe en grandeur tijdens uw campingvakantie in Saint-Tropez
Gelijk na aankomst kunt u proeven van de charme van Moustiers-Sainte-Marie: het gezang van de cicaden, de Provençaalse geuren, het goede leven en de diversiteit van het licht en de kleuren.
Dit dorpje in de Provence, in de Var, hoog op een heuvel die boven de Middellandse Zee uitkijkt, zal u weten te charmeren. Dankzij het Middellandse Zeeklimaat geniet u er van warme, zonnige zomers.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Laatst bezochte campings
×