Zwembad en waterpark in camping Les Tournels

Ontdek het verwarmde zwemparadijs van Yelloh! Village Les Tournels! In de lagune, op de glijbanen, in de bubbelbaden of het pierenbad: er is genoeg te beleven voor jong en oud. De camping is ideaal gelegen, op slechts 1,5 km van het mooie strand van Pampelonne.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Massagestralen
  Hamam
  Jacuzzi®
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad in de spa
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het verwarmde aquapark van 4.000 m²

  Je kan naar hartelust zwemmen in ons buitenzwembad en genieten van de omgeving tussen het blauw van het heldere water en het blauw van de hemel van de Azurenkust. Sluit je ogen en je ziet het al voor je.

  Kinderbad, glijbaan, lagune, aangelegde rivier .... Onder de zuidoosterzon heet het aquapark Les Tournels u welkom en gaan al uw wensen in vervulling: of u nu verkiest om lekker onderuit te zakken op een ligstoel aan de rand van de lagune, om u te laten verwennen met een schoonheidsbehandeling in één van de paalhutten die uitkijken over het aquapark, of om een namiddagje te glijden en prêt te maken op de glijbaan.

  Video zwemparadijs

  De balneo met binnen- en buitenzwembad

  Uniek! Onze balneoruimte is open van half maart tot eind oktober. Je vindt er een ontspanningszwembad, massagebanken- en parcours, bubbelbaden, spa's, massages, sauna's en hammams. Alles staat in het teken van ontspanning, ver van de dagelijkse stress in een rustgevend kader. Bovendien is het zwembad toegankelijk voor mindervalide personen. Een zwembroek is verplicht in de balneoruimte. Je vindt er ook een fitnessruimte.

  Deze ruimte is alleen toegankelijk voor volwassenen en niet gratis.

  Op 1,5 km van het campingdorp ligt het strand van Pampelonne, 4,5 km fijn zand

  In het hoogseizoen brengt een shuttle van de campung je naar het strand. Vandaag is Pampelonne één van de beroemdste stranden van de planeet. In een kreek van 4,5 km ontvouwt het strand de charme van het fijne zand. In het zuiden grenst deze ruimte aan de cap Camarat en de cap Bonne Terrasse, in het noorden aan de cap Pinet, in het westen aan de wijngaarden, prairies, pijnbomen en rietvelden. Te midden van de opmerkelijke natuur van het strand van Pampelonne kan je samen met je gezin genieten van strandplezier en watersport.

  ×