Camping Saint Tropez

Criteria wissen
Luxe en grandeur tijdens uw campingvakantie in Saint-Tropez.
De grootste sterren aan het internationale firmament, van Guy de Maupassant tot Brigitte Bardot, vielen voor de charmes van Saint-Tropez en lieten zich erdoor inspireren. Deze stad met een rijk cultureel en historisch verleden lokt elk jaar opnieuw talloze bezoekers en is een niet te missen halte tijdens uw campingverblijf.

Uw zoekresultaten: 4 Campings

Campingdorpen Var

Vakantie op een camping Saint-Tropez

Saint-Tropez is rijk aan tradities. Zo kan u elk jaar op paasmaandag de benoeming van de Kapitein van de Stad bijwonen. Half mei neemt de kapitein de leiding van de Bravades de Saint-Tropez, een patroonsfeest dat de stad hult in een onstuimige sfeer. Het verleden komt weer tot leven met kleurrijke folkloristische groepen, traditionele dans en dito kostuums.

Deze badstad aan de rand van een turkooizen zee laat niemand onberoerd. Een echte aanrader is een halfdaagse tocht met een zeilboot om de onderwaterwereld te ontdekken. Vanop de zee heeft u tevens een magnifiek uitzicht over de kust. Houdt u van sensatie, dan hebt u de keuze uit allerlei watersporten: kitesurfing, windsurfing, bananenboot, waterski...

U mag niet huiswaarts keren zonder een bezoekje aan de Citadel van Saint-Tropez. De citadel is het belangrijkste verdedigingsbouwwerk tussen Antibes en Toulon. Ze werd in het begin van de 17de eeuw gebouwd op het hoogste punt van de stad en blijft één van de meest indrukwekkende monumenten van de kuststreek. Komt u langs de oude tuinwijk, breng dan zeker een bezoek aan la maison des Papillons (het vlinderhuis). Hier vindt u meer dan 35.000 soorten vlinders!

U keert terug van uw campingverblijf in Saint-Tropez met een koffer vol onvergetelijke herinneringen.

×