Camping Ramatuelle

Criteria wissen
Dit dorpje in de Provence, in de Var, hoog op een heuvel die boven de Middellandse Zee uitkijkt, zal u weten te charmeren. Dankzij het Middellandse Zeeklimaat geniet u er van warme, zonnige zomers.
Op het programma voor uw volgende vakantie: een Yelloh! Village camping in Ramatuelle aan de Côte D'Azur.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Var

Vakantie op een camping Ramatuelle 

De plaatselijke marktjes zijn een festijn van kleuren en geuren. Het bijzondere licht aan de Côte d'Azur, de steile straatjes, de kleine huisjes met okerkleurige gevels en luiken in pasteltinten maken het plaatje compleet: dit is de Midi op zijn best. Ramatuelle ademt de levensvreugde van de Provence uit. Een ideale plaats voor een onvergetelijke campingvakantie.

De bekendheid van Ramatuelle is te danken aan zijn populaire strand, Pampelonne, dat door de staat wordt erkend als een uniek natuurgebied en zich over meer dan 27 hectare uitstrekt.

Ramatuelle bezit een boeiend historisch patrimonium: de dolmen van Cap Taillat (oude begraafplaats van 2000 jaar voor Christus), de Saraceense poort uit de XVIde eeuw, de vuurtoren van Cap Camarat gebouwd in 1829 (de 2de grootste vuurtoren van Frankrijk), het Château Volterra of, voor filmliefhebbers, het Château de Saint-Amé dat het decor vormt van talloze films.

Liefhebbers van gastronomie komen hier zeker aan hun trekken met de heerlijke zeevruchten en vis (lamprei, elft, zeebaars enz.) of andere specialiteiten.

×