Camping Saint Aygulf

Kom kamperen in Saint-Aygulf en ontdek op die manier alle pareltjes van de Côte d’Azur, waar alles draait om zon, zee, calanques, stranden en animaties.
Het aan de Côte d’Azur, op slechts 5 km van Fréjus en tussen Cannes en Saint-Tropez gelegen Saint-Aygulf, is een kleine stad aan de Middellandse Zee met een unieke ligging. Tijdens uw verblijf op de camping in Saint-Aygulf kunt u genieten van een aangename en rustige vakantie, terwijl de grote badplaatsen van de Côte d’Azur met hun activiteiten en gezellige bedrijvigheid binnen handbereik zijn.

Camping Saint Aygulf

Ontdek de prachtige baaien en calanques van Saint-Aygulf tijdens een wandeling op het “Chemin des Douaniers” dat zich langs de kust uitstrekt van Saintes-Maries-de-la-Mer tot aan Menton. Dit bijzondere wandelpad, of beter gezegd deze verschillende wandelpaden, lopen over een lengte van meer dan 11 km langs betoverend mooie kiezel- of zandstrandjes en schitterende villa’s en tuinen vol kleurrijke bloemen. Laat u verleiden door de charme van de schitterende kleine kreken en stranden waar u fantastisch kunt luieren in de zon of allerlei wateractiviteiten kunt beoefenen.

Neem ook vooral de tijd om de alom aanwezige natuur in Saint-Aygulf te bewonderen: pijnbomen, eikenbomen, mimosastruiken en palmbomen vormen een typisch mediterrane vegetatie. Ook het beschermde natuurgebied van de Etangs de Villepey dat zich tussen het Maures Massief en het Esterelmassief uitstrekt over een gebied van bijna 260 hectare, laat zien hoe groot de verscheidenheid aan flora en fauna hier is. Het gebied biedt onderdak aan meer dan 200 vogelsoorten en u kunt er roze flamingo’s, eenden en diverse roofvogelsoorten bewonderen. U kunt hier op de vele wandel- en fietsroutes volop genieten van de schoonheid en diversiteit van de landschappen van de Côte d’Azur.

×