Eiland Porquerolles

U droomt van een verblijf in de Provence? U bent op zoek naar ontspannende activiteiten? U bent best avontuurlijk aangelegd? Ontdek dan het eiland Porquerolles!

Focus op het eiland Porquerolles
Uw verblijf in de Provence bij Yelloh! Village is geregeld? Perfect! Dan hoeft u nog maar één ding aan uw to-dolijstje toe te voegen: een bezoek aan het eiland Porquerolles. Dit paradijselijke eiland in de vorm van een croissant ligt op 10 minuten varen van het schiereiland Giens. Kunt u zich geen vakantie in het zuiden voorstellen zonder fijnzandstranden? Neem dan de boot en ontdek de idyllische stranden van Porquerolles. U waant zich in de zevende hemel!

 

Wat staat er op het programma?
Op het eiland vindt u een uitgebreid aanbod aan sportieve, ludieke en ontspannende activiteiten: tochtjes met de mountainbike, de jetski, diepzeeduiken … Verveling krijgt hier geen kans!
Ontdekt u graag nieuwe plekken tijdens uw vakantie? Geen zorg, ook op dat punt weet het eiland Porquerolles u aangenaam te verrassen. Bezoek het fort van L’Alycastre, de vuurtoren van Porquerolles, de ‘Moulin du Bonheur’ (de molen van het geluk), het Perzinsky-wijndomein … en nog tal van andere plaatsen en monumenten. U vindt het eiland Porquerolles vast enig!

 

www.hyeres-tourism.co.uk

1 camping gevonden

campings Var

×